Looks 4 you
Dienstverlening

Voor weinig een pakket sturen

Heeft u ook vervelende ervaringen met dingen op de post doen? Misschien verkoopt u wel eens wat spulletjes op marktplaats of stuurt u regelmatig een pakje naar familie of vrienden. Dan krijgt u te maken met hoge prijzen, verschillende verpakkingsmaterialen en natuurlijk ook die pakketlabels. U kunt het uzelf een stuk gemakkelijker maken door deze zaken allemaal online te regelen en niet te besparen op de verpakking. 

Het is erg vervelend als er iets met uw pakketje gebeurt, zoals wanneer deze kapot gaat of beschadigd raakt door een valpartij of botsing. Hier kunt u weinig aan veranderen, maar voorkomen kunt u het wel. Bespaar niet op verpakkingsmateriaal en zorg er dus voor dat uw pakketje goed ingepakt is. Doe er zo nodig 3 lagen bubbeltjesplastic omheen en zorg voor een stevige kartonnen doos. Die kunt u, als u deze zelf niet heeft, vaak ophalen bij een supermarkt. Zij hebben er genoeg en geven graag een doos aan u mee! Zo kunt u zelf het juiste formaat uitzoeken. Als de verpakking klaar is dan kunt u door naar de verzending.

Wat u doet is naar een website surfen en de mogelijke vervoerders op een rijtje zetten. Dit maakt het pakket verzenden een heel stuk aangenamer, omdat u gelijk weet wat de juiste vervoerder voor u is. U kunt een selectie maken op prijs, service en nog veel meer. Zo kunt u aangeven wat er belangrijk is en zien welke vervoerders u dit, tegen een betaalbare prijs, kunnen bieden. Ook als uw pakket versturen buitenland moet is het gemakkelijk om de vervoerders naast elkaar te kunnen houden en te zien bij welke vervoerder dit voor een voordelige prijs kan. Zo betaalt u dus nooit meer de volle mep en bovendien kunt u uw pakketlabel gelijk online uitprinten of naar uw mail laten sturen.

Voor meer info : http://www.cheapcargo.com