Looks 4 you
Image default
Dienstverlening

Laserontharing

Laserontharing

Een goed verzorgd uiterlijk is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Zie je er verzorgd uit, dan wek je daarmee gelijk een goede indruk. Dat is niet alleen van belang bij belangrijke afspraken, het zorgt ook voor een groot gevoel van eigenwaarde. Zo kan lichaamsbeharing op ongewenste plekken vaak een reden tot zorg zijn. Niet zelden leidt dat tot een gevoel van onzekerheid, maar het kan ook je sociale leven aanzienlijk belemmeren. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om die bewuste plekken te gaan harsen, maar met een professionele laser ontharing bereik je meer resultaat en vaak is dit ook een permanente oplossing voor een probleem waar je graag vanaf wilt komen.

 

Laserontharing anno 2021

Laserontharing is tegenwoordig een veelgebruikte manier om snel van ongewenste haargroei af te komen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht is dit minder pijnlijk dan bijvoorbeeld waxen. Vanzelfsprekend geldt dit niet voor alle lichaamsdelen. Zo is er een duidelijk verschil in het laten laseren van de bovenarmen of de bikinilijn. De behandeling door een specialist zorgt er echter voor dat het eventuele ongemak tot een minimum wordt beperkt. Daarbij is ook de gebruikte techniek van belang. Zo gebruikt men tegenwoordig veelal de LightSheer DUET Diode laser techniek voor de ontharing. Deze nieuwe techniek zorgt voor een sterk verlaagde pijnervaring. In vergelijking met andere lasertechnieken voor het ontharen ervaart men normaliter met de LightSheer DUET Diode tot 90% minder pijn.

 

Laserontharing zonder noemenswaardige pijn

Een behandeling met een laser om je te verlossen van ongewenste lichaamsbeharing bestond tot voorheen vaak uit meerdere behandelingen. In de meeste gevallen waren er minimaal acht behandeling noodzakelijk. Met de LightSheer DUET Diode laser techniek is dit niet langer het geval. De duur van de behandeling wordt namelijk bepaald door het gebied wat behandeld dient te worden. Zo volstaat een behandeling van 90 minuten al om de rug te ontharen met deze nieuwe techniek. Je kunt dus al na een behandeling met een tevreden gevoel huiswaarts keren.