Looks 4 you
Image default
Woningen

Samenwonen? Samen jullie huis inrichten

 

Ga je binnenkort samenwonen? Of woon je al een tijdje samen en gaan jullie je eerste huis kopen?  Leuk en spannend tegelijk. Jullie zullen een hoop moeten regelen samen en bedenken hoe jullie je levens gaan combineren. Zeker nu er veel thuisgewerkt wordt, is voldoende ruimte een belangrijk onderwerp. Het is belangrijk dat jullie genoeg ruimte hebben om jullie ‘eigen’ dingen te kunnen blijven doen. 

 

In deze blog gaan we je wat handige tips geven voor het inrichten van jullie woning, dit is iets wat jullie samen moeten doen. 

 

 

Maak een moodboard 

 

Het is vooral leuk om samen hiermee aan de gang te gaan, je leert elkaar beter kennen en komt erachter wat de ander mooi vindt. Maak afzonderlijk van elkaar een moadboard met verschillende kleuren en stijlen. Hierna kun je de moodboards naast elkaar leggen en kijken wat er overeen komt en waar er grote verschillen zijn. 

 

Ruim op en gooi weg 

 

Een verhuizing is altijd een goed moment om eens kritisch naar je spullen te kijken, wat gebruik je nou eigenlijk nog? Veel van je spullen gebruik je niet meer en kun je afscheid van nemen. Breng dit naar de kringloop! Op deze manier kun je iemand anders blij maken met de spullen die jij niet meer gebruikt. 

 

Schakel een verhuisbedrijf in 

 

Geen zin in gedoe? Een verhuizing is een stressvolle gebeurtenis en put je lichamelijk uit, dit kan voor veel wrijving zorgen in jullie relatie. Hierom kun je de verhuizing het beste uitbesteden aan een verhuisbedrijf. Bij sommige verhuisbedrijven kun je gebruik maken van (tussentijdse) opslag. Als jullie van twee verschillende woningen samen in één woning trekken, kun je extra spullen hier veilig opslaan.

 

https://oomenverhuizers.nl/