Looks 4 you
Image default
Woningen

Een duurzame manier van verwarmen

Wil jij een infrarood paneel kopen? Deze panelen zijn ideaal om je huis te verwarmen, en de koude winters door te komen. Je hebt diverse panelen van verschillende merken en verschillende afmetingen. Zo vind je altijd het juiste paneel om in jouw gewenste ruimte te plaatsen.

Werking van de infrarood panelen

Je hebt panelen die voor plafond geschikt zijn, maar ook panelen die je tegen een muur kunt bevestigen. Deze paneel verwarmd zodra er een persoon of voorwerp in die ruimte is, zo heb je dus geen overbodige energiekosten. De warmte van deze panelen kun je vergelijken met de warmte van de zon. Doordat het infrarood is heb je ook geen last van droge lucht zoals een airco wel heeft. 

Er zijn verschillende merken in infrarood panelen. Je hebt ze van Magnum en Ecosun. Bij beide soorten is er een ophangbeugel bij te verkrijgen. Hierdoor kun je de panelen makkelijk kwijt en ziet het er niet storend uit. Je verwerkt ze eigenlijk mooi tegen de wand of tegen het plafond weg. 

Accessoires zijn ook niet te missen bij dit bedrijf. Zo zijn er ook standaarden te verkrijgen voor de panelen. Dit is makkelijk als je ze niet wilt ophangen, zo kun je ze ook gewoon op de grond kwijt. Maar ook thermostaten zijn op deze website te vinden.  

Wil je liever meer informatie? De werknemers van dit bedrijf helpen je graag. Wat je natuurlijk ook kunt doen is een kijkje nemen op de website. Hier staat natuurlijk ook veel informatie op.