Looks 4 you
Image default
Woningen

De voordelen van een stukadoor in Apeldoorn

 

Door uw wanden en plafonds af te laten werken door een stukadoor vallen deze meteen op. Een goede stukadoor in Apeldoorn kan u helpen stucwerk te kiezen dat bij uw woning past, of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatie. Ten slotte is stucwerk niet alleen bescherming, maar ook verfraaiing van uw muren en plafonds.

Wat zijn de werkzaamheden van een stukadoor?

Een stukadoor zorgt ervoor dat een oneffen muur weer strak wordt en gaatjes worden weggewerkt. Naast diverse soorten wandafwerking zoals het toevoegen van pigmenten of structuur, zijn er ook andere werkzaamheden waarvoor je een stukadoor inschakelt. Zo kan er vlak pleisterwerk worden toegepast, schuurwerk worden uitgevoerd, vrije stuc of raapwerk worden toegepast en sierpleister worden aangebracht.

Waarom een stukadoor inschakelen?

Tijdens het stuken van muren of plafonds worden die voorzien van een laag gips, mortel of specie waardoor deze er weer mooi en opgeknapt uitzien. Door een ervaren stukadoor in te schakelen, krijgt u een strakker resultaat dan wanneer u zelf aan de slag gaat. En dat is niet het enige voordeel van een stukadoor in Apeldoorn. Enkele andere voordelen:

  • Stucwerk van een professionele stukadoor verhoogt de waarde van uw woning.
  • Goed afgewerkte muren en plafonds zorgen voor visueel meer ruimte en een beter verdeelde licht intensiteit.
  • Er zit, in tegenstelling tot wanneer u zelf aan de slag gaat, garantie op het stucwerk.
  • Door de hoogwaardige kwaliteit van het werk krijgt u een duurzamer resultaat dat jaren meegaat.
  • Stucwerk zorgt voor een betere isolatie en is vaak vochtbestendig en brandwerend.

Uw stukadoor in Apeldoorn

Heeft u een nieuwe woning waarvan de muren en plafonds gestuukt moeten worden, of is uw huidige woning aan een onderhoudsbeurt toe? Besteed uw stucwerk dan uit aan uw erkende stukadoor in Apeldoorn. Zo bent u straks verzekerd van een strak en netjes resultaat van hoge kwaliteit.