Looks 4 you
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de badmode en bikini trends voor in de zomer

Dit zijn de badmode en bikini trends voor in de zomer

Wanneer het mooie er weer aan komt, wil jij genieten op het strand natuurlijk. Maar, welke zwemkleding en strand outfits zijn in de mode voor komende zomer? De keuze uit verschillende zwemkleding en strand outfits is enorm, daarom hebben wij musthaves wat betreft zwemkleding en strand outfits op een rijtje gezet in dit blogartikel.

 

De modekleuren

De modekleuren zijn fel gekleurd en transparant. Alle kleuren van de regenboog komen aan bod. In het bijzonder de kleuren zwart, rood, grijs, wit en alle felle tinten. Rood komt goed terug in een rood/bruine variant, ook wel tomatenrood. Alle frisse kleuren komen terug in de zomer, ook in bloemenprints. Ook lila, oud-roze en lichtpaars komen weer terug. Alle kleuren komen terug en het is allemaal goed!

 

One-shoulder bikini top

De bikinitop maakt zijn opmars. Wil jij de nadruk leggen op je schouders? ga dan voor de one-shoulder bikini- en badpaktrend. In plaats van de normale twee bandjes, zit er nu een bredere band die over een schouder wordt gedragen. Deze bikinitop geeft een leuke twist aan je zwemkleding door de diagonale lijn, waardoor een sportieve en sexy uitstraling wordt gecreëerd. 

 

High neck bikinitop

De high neck bikinitop was misschien wel de grootste bikinitrend afgelopen jaar. Dit jaar verandert dit niet. Naast dat deze bikinitop hip is, is het ook uitermate comfortabel. Deze bikinitops zijn geschikt om zonder zorgen te gaan zwemmen en sporten.

 

Brazilian bikinibroekjes

De verwachting is dat de Brazilian bikinibroekjes dit jaar erg populair gaan zijn. In Amerika en enkele andere landen is dit bikinibroekje al een echte hype, en het komt ook naar ons overwaaien. Combineer dit bikinibroekje met een bandeau bikini, zodat je schouders ook nog eens mooi en egaal bruin worden.

 

Bikini met sierbandjes 

Een bikini in een kleur kan mooi zijn, maar het kan nog mooier zijn wanneer er zigzag sierbandjes onder of boven zitten. Dit geeft een heel stoer en speels effect. Het bovenstukje heeft geen sluiting dat je aantrekt als topje. Dit heeft vaak mooie sierbandjes die nooit op een ongewenst moment open kunnen springen.