Looks 4 you
Image default
Dienstverlening

Een koperen doucheset aan uw woning toevoegen

Gaat u uw badkamer vernieuwen? Dan is een mooie en praktische douche wel zo fijn! Tegenwoordig is de keuze op dit gebied ruimer dan ooit tevoren. Zo kunt u onder meer kiezen voor een schitterende koperen doucheset. Deze trekt direct de aandacht en geeft uw sanitair nog meer allure. Voortaan is het elke net alsof u de badkamer van een luxe hotelkamer inloopt. Met een kleine ingreep kunt u op deze manier veel meer waarde aan uw woning toevoegen. U kunt kiezen voor een moderne doucheset met een industriële look, maar ook zijn er tal van opties met een meer klassieke en romantische uitstraling.

Volledig van koper, volledig hygiënisch

Koopt u een koperen doucheset, dan koopt u een schitterende en complete installatie die is vervaardigd uit hoogwaardig koper. Dit materiaal heeft bijzondere bacterie werende eigenschappen en voorkomt hiermee schimmel en andere viezigheid in de badkamer. Hoewel u ook uw doucheset van koper regelmatig even moeten schoonmaken, zult u het verschil direct merken. Door het koper na elke douchebeurt direct af te vegen, voorkomt u bovendien lelijke kalkaanslag. Een standaard koperen doucheset bestaat uit meerdere delen. Het totaal is afhankelijk van de gekozen variant. Zo bestaat een opbouw doucheset uit een glijstang met of zonder thermostaat, een grote douchekop (stortdouche) en vaak ook een kleine douchekop. Koopt u een inbouw doucheset, dan bestaat deze doorgaans uit een grote douchekop (regendouche), kleine douchekop en een bedieningspaneel.

Koperen accessoires voor uw nieuwe douche

Wilt de schitterende en exclusieve uitstraling van het koper nog verder uitdragen? Dan kunt u direct een aantal accessoires van koper mee bestellen. Zo zijn er koperen draadmandjes en wandnissen, waarin u uw doucheproducten heel praktisch kunt bewaren. Verder kunt u één of meer handdoekringen van koper aan de wand bevestigen. Op deze manier is uw hele badkamer prachtig in stijl met de fraaiste elementen van koper. Bezoek uw lokale sanitairspecialist of bestel uw nieuwe koperen doucheset en accessoires direct online! Overigens bieden steeds meer speciaalzaken tevens de mooiste koperen buitendouches. Ideaal voor als u een zwembad in de tuin heeft! Ontdek dus snel de vele mogelijkheden en vind uw ideale douche van het mooiste materiaal.