Looks 4 you
Image default
Dienstverlening

Wie kan mijn huis beveiligen met goede sloten?

Wie zorgt ervoor dat zijn of haar huis veilig is, kan het beste goede sloten op deuren en ramen laten plaatsen. Dit laat je het beste doen door een gespecialiseerde slotenmaker. Deze kan je helpen bij het kiezen van de juiste sloten die het meest geschikt zijn voor jouw woning. Daarnaast kan de slotenmaker ook controleren of je woning al beveiligd is met goede sloten. Exacto Slotenexpert kan je helpen! In dit artikel lees je hoe dit allemaal in z’n werk gaat.

Wat doet een slotenmaker precies?

Een slotenmaker is een vakman die gespecialiseerd is in het maken, installeren en repareren van sloten. Daarnaast kan een slotenmaker ook advies geven over de veiligheid van je huis. Wanneer je jouw huis wilt laten beveiligen met goede sloten, kun je dus terecht bij een erkende en gediplomeerde slotenmaker. Deze zal ervoor zorgdragen dat jouw woning optimaal beveiligd is tegen inbraak.

Hoe weet ik of mijn huis al veilig is?

Een slotenmaker kan je woning controleren op de veiligheid. Tijdens een beveiligingsonderzoek kijkt de slotenmaker onder andere naar de staat van de sloten, de plaatsing van de sloten en of er sprake is van een goede beveiliging. Wanneer er aanpassingen nodig zijn, zal de slotenmaker dit met je bespreken. Het is namelijk belangrijk dat jij weet wat er aan je huis moet worden gedaan om ervoor te zorgen dat je huis optimaal beveiligd is.

Wanneer je twijfelt of jouw huis al veilig is, kun je dus het beste een slotenmaker inschakelen. Deze kan jouw huis controleren op de veiligheid en eventueel aanpassingen adviseren. Het is belangrijk dat je weet wat er aan het slotenstelsel van je huis moet worden gedaan, zodat je huis optimaal beveiligd is.

Op de website van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) kun je meer informatie vinden over het inschakelen van een slotenmaker. Hier vind je ook een lijst met erkende slotenmakers in jouw regio. Of bel direct slotenmaker Exacto.