Looks 4 you
Image default
Dienstverlening

Zwevende tv meubels op maat

Moderne interieurs met zwevende TV meubels

Waar een TV meubel in het verleden vanwege de beeldbuis televisies een behoorlijke sta-in-de-weg was, is dat met de moderne flatscreen televisies zeker niet meer het geval. Om een ouderwetse televisie te plaatsen, had je een vrij diep TV meubel nodig. Daarnaast moest het TV meubel ook robuust genoeg zijn om de zware televisie te kunnen dragen. Hoe anders is dat nu! Een moderne flatscreen TV is niet te vergelijken met een oude beeldbuis. Het scherm is echt plat en ook nog eens een stuk groter. Grootste voordeel voor je interieur is nog wel dat je bijna geen diepte nodig hebt om de TV te plaatsen. Dat biedt veel mogelijkheden voor een strak en modern ogend zwevend TV meubel. Sinds de introductie van de flatscreen TV, is het aanbod in zwevende TV meubels dan ook snel toegenomen.

Zwevende TV meubels voor iedere woonstijl

Welke woonstijl ook jouw favoriete is, je kunt er altijd een bijpassend zwevend TV meubel voor vinden. Het is zeker niet zo dat zwevende TV meubels alleen in een modern en strak interieur tot hun recht komen. Integendeel zelfs. Ook in een landelijk interieur kun je prima een zwevend TV meubel kwijt. Online kun je veel aanbod vinden en vergelijken. Zoals bijvoorbeeld op Spectral.nl. Hier vind je een divers aanbod in zogenaamd “smart furniture”, ofwel slim meubilair. Ook zwevende TV meubels behoren tot het assortiment. Naast de website kun je natuurlijk ook een bezoek aan de showroom brengen. Daar kun je letterlijk de look and feel ervaren en weloverwogen je keuze maken.

Net echt zwevend

Zwevende TV meubels wekken de levensechte illusie dat ze daadwerkelijk boven de vloer zweven. Je ziet geen ontsierende pootjes of andere steuntjes onder het meubel. Onder het meubel stofzuigen of dweilen is lekker makkelijk en zo gebeurd. Een zwevend TV meubel wordt aan de muur gemonteerd. Het is dus wel iets meer werk dan simpelweg een staand TV meubel in elkaar zetten en plaatsen. Je moet wel zeker weten dat de beoogde wand sterk genoeg is om het meubel te dragen. Als je zelf geen ervaren klusser bent of zelfs alleen maar beschikt over twee linkerhanden, dan is het aan te raden om een ervaren klusser om hulp te vragen. Je wilt tenslotte niet dat je meubel met TV en al van de muur valt.