Looks 4 you
Image default
Sport

Wist je dat je voor veel klachten bij fysiotherapie in Waalwijk terecht kan?

Heb je een lichamelijk klacht die al een tijdje aanhoud? Weet je niet hoe je ervan af moet komen? Voor de meeste klachten kan je terecht bij fysiotherapie in Waalwijk. Je kan er bijvoorbeeld terecht wanneer je erg veel last hebt van je rug, nek of schouders. Deze klachten komen ook het meest voor en zijn meestal zo verholpen met een paar behandelingen. Om erachter te komen of je voor jou klachten ook naar Fysiocare kan, kun je op de website een klachten check doen. Je kunt er ook gelijk een afspraak mee maken. 

De fysiotherapeuten van Fysiocare

Wanneer je last hebt van een bepaalde klacht wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf zijn. Een klacht kan soms zo erg worden dat je er nauwelijks nog van kan bewegen en dat wil natuurlijk helemaal niemand. Bij Fysiocare zijn alle fysiotherapeuten gespecialiseerd en zijn ze allemaal gecertificeerd en op de hoogte van de nieuwste technieken. 

Fysiotherapie werd vroeger pas gedaan wanneer je een verwijzing had van de dokter. Tegenwoordig hoef je niet meer eerst langs de dokter voor een verwijzing naar de fysio. Je kan gemakkelijk een afspraak maken door naar het telefoon nummer te bellen of via de website. 

Hoe lang duurt een behandeling?

Het is helemaal afhankelijk van je eigen lichaam en de klacht hoe lang de behandeling kan gaan duren. Waar de ene na 1 afspraak al klaar is kan de ander maanden lang bij de fysio lopen. Het is vooral belangrijk dat je van te voren weet of je verzekering de afspraken vergoed of dat je deze zelf moet betalen. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Je kan altijd je verzekering aanpassen op het moment dat je veel behandelingen nodig hebt. Wat een behandeling precies kost hangt af van de duur.