Looks 4 you
Image default
Sport

Welk effect heeft vet bevriezen?

De niet-chirurgische methode van vet bevriezen is efficiënt en vereist geen herstelperiode. Het is een geweldige behandeling voor mensen met hardnekkig, ongewenst vet, en het kan het uiterlijk van cellulitis tijdelijk verminderen. Bovendien, volgens een recente studie, zou CoolSculpting de losse huid kunnen verstevigen. Omdat het kan worden gecombineerd met een reeks andere cosmetische procedures, is CoolSculpting een intrigerende procedure voor het hervormen van het lichaam. Patiënten moeten binnen 30 pond van hun streefgewicht zijn voordat ze met de CoolSculpting-behandeling beginnen, aangezien het van cruciaal belang is om te onthouden dat het geen vervanging is voor gewichtsverlies. CoolSculpting is een uitstekend hulpmiddel voor personen die een specifiek deel van hun lichaam met meer succes willen contouren, maar het mag niet worden gebruikt als vervanging voor consistente lichaamsbeweging, een gezond dieet of andere wellness praktijken.

Is vet bevriezen echt effectief?

Vet Bevriezing is een van de meest gebruikte niet-invasieve vetreductie methoden die tegenwoordig beschikbaar zijn, naast dat het effectief is. Het permanent verwijderen van vetcellen met behulp van CoolSculpting is door de FDA goedgekeurd voor een aantal lichaamsdelen, waaronder de billen, dijen, buik, bovenarmen, bovenrug en onder de kin. Patiënten kunnen doorgaans een vermindering van 25% in vetcellen in het behandelde gebied verwachten, en daaropvolgende behandelingen op dezelfde locatie kunnen resulteren in een vermindering van 30% in vetcellen.

Werkt Thuis Vet Bevriezen?

Het wordt afgeraden voor patiënten om thuis vet te bevriezen, aangezien het een medische procedure is. De veilige en effectieve resultaten van een vet bevriezing operatie kunnen alleen worden geleverd door een gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. De enige door de FDA goedgekeurde methode voor het bevriezen van vet is CoolSculpting, daarom zijn thuis methoden zoals het aanbrengen van ijs of het kopen van een “thuis” applicator niet effectief.

Is vet bevriezen veilig?

Vet Bevriezing, wanneer dit op kantoor wordt gedaan door een gekwalificeerde dermatoloog, is een zeer veilige manier om vet te verminderen en de lichaamscontouren te verbeteren. Ondanks dat bepaalde patiënten gecontra-indiceerd zijn voor de operatie, is CoolSculpting een veilig alternatief voor veel mensen met hardnekkig vet. Patiënten met paroxysmale koude hemoglobinurie, cryoglobulinemie of koude agglutininen ziekte mogen echter geen CoolSculpting ondergaan. Zwangere vrouwen mogen ook geen CoolSculpting-therapie krijgen.