Looks 4 you
Dienstverlening

Hoe je online zichtbaarheid vergroten?

Heb je online het idee gekregen om een website voor je bedrijf op te maken  en je hebt wel een idee hoe  het design opgemaakt moet worden maar niet hoe je de online vindbaarheid van je website kan verbeteren?  Dan gaan we je  een aantal mogelijkheden  geven hoe je makkelijk terug te vinden kan zijn in Google.   Je kan kiezen om makkelijker terug te vinden zijn door ervoor te betalen via google adwords of je kan dit doen  om zo goed mogelijk terug te vinden zijn  op de plaatsen waar je niet voor hoeft te betalen.

Voor een toppositie google te verkrijgen is het belangrijk om op zoek te gaan naar de juist zoekwoorden waarbij de mogelijkheid hebt om een hoge ranking te verkrijgen en  zoekwoorden  kiezen waar jou doelgroep op zoekt.  In Nederland maakt men veel gebruikt van Artikel marketing. Artikel marketing is door middel van relevante, interessante teksten te  schrijven voor je website  en hierin links verwerken in de zoekwoorden die je  in vorige stap gekozen hebt.

Zorg ook dat je website terug te vinden is op verschillende sociale media. Door over een account of pagina te bezitten  op Sociale media over je website zorg je ervoor dat google een hogere betrouwbaarheid aan je website geeft.  Ook heeft google onlangs een update gemaakt waarbij  een website die mobiel compatibel is  ook voor extra betrouwbaarheid zorgt.

Indien je in een sector aanwezig bent waarbij er een grote concurrentie is in de zoekwoorden en jij bent een beginnend bedrijf waardoor je onmogelijk kan concurreren met andere bedrijven.  Dan kan je gebruik maken van google adwords.  Tegen een betaling kan je ervoor zorgen dat je advertentie boven de normale zoekresultaten terug te vinden is  of ernaast. Op deze manier kan je zonder er veel tijd in  te steken toch maximaal terug te vinden  zijn.

Voor meer info : http://www.e-conomy.nl/