Looks 4 you
Image default
Aanbiedingen

Beauty fotoshoot Zwolle

Een fantastische beauty foto van jezelf?

Het kan en je moet het gewoon eens doen en je zult zien dat ook jij zo op de foto kunt staan! Samen met een team van professionals verzorgt de fotograaf van STUDIOVHF te Zwolle beauty en make-over fotoshoots in de fotostudio.

Fotograaf Zwolle

Fotograaf Vincent Hartman uit Zwolle maakt al vanaf de begin jaren negentig portretten en werkt sindsdien met verschillende visagistes en haarstylisten. De fotograaf werkt vanuit STUDIOVHF voor reclamebureau’s en marketing communicatie afdelingen van bedrijven en instellingen. Voor reclame en fashionshoots worden modellen gehuurd van landelijk werkende modellenbureau’s in nauw overleg met de artdirector en de opdrachtgever. 

Deze ervaring wend de studio graag aan om jou eens in het zonnetje te zetten.

Model voor één dag

In de fotostudio net buiten de stad Zwolle is een vast rondwand voor naadloze ten voeten uit shots. In de ruimte ernaast bevindt zich een grote make-up spiegel met neutrale en egale verlichting, visagiekruk en kappersstoel. Ook is er een kledingrek aanwezig waar de verschillende kledingsets uitgehangen kunnen worden. 

Vervolgens gaat de visagiste aan de slag om de sterke kanten van je gezicht te benadrukken en de mindere kanten te camoufleren. De haarstyliste krijgt in overleg de opdracht om je haar voller te maken, te straightenen of te transformeren in een waar kunststuk. In de tussentijd zijn de fotografen de set aan het opbouwen in de fotostudio en de eerste testshots aan het maken. Vervolgens kom jij de set op en gaan we aan de slag.

De fotograaf heeft veel ervaring met uiteenlopen modellen en ziet snel genoeg hoe jij het beste gefotografeerd kan worden. Met duidelijke aanwijzingen zal hij je dan in de juiste pose dirigeren. De eerste resultaten zijn vervolgens live op een groot beeldscherm te zien voor de stylistes en overige aanwezigen. De stylistes kunnen dan op detailniveau nog aanpassingen doen aan haar en make-up.

Na de shoot zorgt de digitale nabewerking voor nog krachtigere en fantastische beelden van jou!