Looks 4 you
Image default
Bedrijven

Leuke ideeën voor je muur in de woonkamer

De muur in de woonkamer, is een muur die misschien wel het meest opvalt van een woning. In deze blog geven we je graag leuke ideeën voor je muur in de woonkamer. 

TV wand op maat

Een TV wand kan een enorm leuk idee zijn voor je muur in in de woonkamer. Je kan een TV wand op maat laten maken om meer sfeer te brengen aan je woonkamer. Een sfeervolle TV wand kan in combinatie met een sfeerhaard nog meer sfeer maken. Kabels en snoeren zijn niet zichtbaar. Een TV wand op maat in combinatie met een mooie sfeerhaard is dus een ontzettend leuk idee voor je muur in de woonkamer. Het maakt van een gewone muur een gehele bioscoopervaring. 

Opvallende kleur

Een opvallende kleur voor de woonkamer muur kan voor veel sfeer zorgen. Het maakt de woonkamer levendiger en mooier. De ruimte kan ook groter ogen als een van de muren een opvallende kleur heeft. De kleur van de muur is mooi in combinatie met de kleuren van je interieur. 

Decoratieve items

Je kunt ook je muur decoreren met leuke items. Denk maar aan spiegels, fotolijstjes of plantjes. Spiegels kunnen een woning veel groter laten lijken en plantjes kunnen voor een groene look zorgen. 

Leuk behang

Ook kun je leuk behang uitkiezen voor een van de muren of alle muren. Tegenwoordig is er zoveel keuze. Je kan een muur hip, luxe of juist edgy maken. Het is maar wat je mooi vindt. Behang is namelijk niet meer ouderwets en kan juist erg modern eruit zien. 

Kunst aan de muur

Een schilderij kan veel toevoegen aan je interieur. Soms kan dit matchen met de kleuren van je interieur en je woonkamer echt een geheel maken. 

Muurstickers

Muurstickers zijn een enorm voordelige alternatief voor behang. Ze zijn online voor enorm lage prijzen te vinden. Het is een echte eyecatcher. Ook is het leuk voor mensen die niet hun gehele muur willen behangen, maar wel iets leuks willen aan de muur.

 

Hopelijk kun je een van de bovenstaande ideeën voor je muur in de woonkamer gebruiken. Onze lievelings is toch wel de TV wand aan maat.