Looks 4 you
Image default
Zakelijk

Vind hier de beste Glashandel Ouderkerk aan den IJssel

 

Wanneer er glas hersteld moet worden of u nieuw glas wilt laten plaatsen in uw woning of uw kantoor in Ouderkerk aan den IJssel is het wel zo slim om een ervaren partij in te schakelen. Door het inschakelen van Glashandel Van der Have bent u verzekerd van deze ervaring! En daarnaast kunt u ook nog eens profiteren van heel veel andere voordelen; bijvoorbeeld garantie en de keuze uit meerdere glassoorten. Met Van der Have glas bent u verzekerd van een goede glashandel Ouderkerk aan den IJssel. Meer weten? Hier leest u alle belangrijke informatie. 

 

Van der Have: meer dan 25 jaar ervaring

Met een bedrijf als Van der Have glas bent u verzekerd van heel veel ervaring. Want met meer dan 25 jaar ervaring in glaswerken weet een onderneming als Glashandel Van der Have precies wat u nodig heeft om een mooi en strak resultaat te krijgen. Om niet alleen een goede, maar ook een ervaren glashandel in Ouderkerk aan den IJssel en omstreken te vinden, bent u bij Van der Have aan het juiste adres. Ontdek zelf de mogelijkheden en ervaar de jarenlange garantie op het gebied van glas. 

 

De garanties op een rij

Met welke garanties krijgt u te maken wanneer u Glaszetter van der Have inschakelt voor de klus? Er zijn een aantal zekerheden waar u altijd op kunt rekenen wanneer we voor u aan de slag gaan. Onderstaand vind u de garanties op een rij:

  • U bent verzekerd van een perfecte afwerking: u krijgt minimaal 10 jaar fabrieksgarantie en daarnaast betaalt u alleen de kosten voor opnieuw plaatsen wanneer er gebruik wordt gemaakt van de fabrieksgarantie;

  • Inmeetgarantie: bij het plaatsen van het glas wordt eerst alles goed opgemeten. Bij eventuele meetfouten nemen wij de verantwoordelijkheid op ons;

  • Vakkundige montage: met meer dan 25 jaar ervaring bent u bij Van der Have glas altijd verzekerd van een correcte plaatsing. 

 

Heeft u ons snel nodig? Bel vandaag nog

Het maakt niet uit of u glas wilt vervangen of dat u ons om een andere reden nodig heeft. We staan voor u klaar en u kunt dan ook altijd contact met ons opnemen. Bel ons vandaag nog voor het maken van een afspraak. Het is ook altijd mogelijk om een offerte aan te vragen bij ons. We reageren zo snel mogelijk met een prijsvoorstel.

 

Voor meer info :