Looks 4 you
Image default
Bedrijven

Wandpanelen van hout voor bij jou thuis

Je bent misschien recent verhuis of je wil gewoon eens wat anders aan de muur dan maar een schilderijtje. Schilderijen heeft iedereen hangen, maar daar ben je nu wel langzaam op uitgekeken. Je wil iets aparts aan de muur, maar je weet niet zo goed wat. Je kunt dan eens kijken naar een wereldkaart, een patchwork of wat ook heel leuk en origineel is tegenwoordig zijn de wanpanelen van hout. Wandpanelen van hout zijn nog relatief onbekend in Nederland dus dat je iets unieks aan je muur hebt dat is zeker. Ben je benieuwd naar de wandpanelen hout? Lees dan verder.

 

Vervaardigen

Wandpanelen van hout worden gemaakt van allerlei verschillende soorten hout en worden gegraveerd en ook altijd gefreesd. De panelen hebben over het algemeen een nette afwerking en kenmerken zich door het detail waarmee ze zijn afgewerkt. Het vervaardigen begint altijd met het uitfrezen van een uniek design, besteld of zelf samengesteld. Daarna worden de wandpanelen gegraveerd en worden vanuit allerlei soorten hout unieke wandpanelen gemaakt. Is het paneel klaar? Dan wordt deze opgestuurd met PostNL, zodat deze snel bij je thuis is.

 

Maatwerk

Wil je geen standaard paneel bestellen? Dan kun je ook je eigen paneel samenstellen. Je kunt je paneel geheel samenstellen naar eigen wens. Kan je niet heel goed ontwerpen, maar heb je zelf wel een goed idee voor een paneel? Dan kun je op de website zelf aan de medewerkers vertellen hoe het eruit moet komen te zien. Het ontwerp wordt dan voor je gemaakt. Als alles akkoord is wordt je ontwerp tot in de kleinste details nagemaakt, zodat dit ontwerp daarna bij je thuis kan schitteren aan de muur. Betalen kan gewoon online, dan wordt het ontwerp daarna zo snel mogelijk naar je opgestuurd. Veel plezier met je nieuwe eyecatcher.

https://wandpanelenhout.nl/