Looks 4 you
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van verbandschoenen

Als u binnenkort een operatie heeft aan een van uw voeten, dan is het dragen van normale schoenen daarna niet mogelijk. Door het dikke verband om de voet, past een normale schoen niet meer. Het is daarom verstandig om op tijd speciale schoenen aan te schaffen. Verbandschoenen zijn een goede optie in deze situatie. Bent u benieuwd wat een verbandschoen precies is en wat de voordelen zijn? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Wat is een verbandschoen? 

Een verbandschoen is een schoen die helemaal open te vouwen is. Als de schoen opengevouwen is kunt u uw voet op het voetbed plaatsen en daarna de schoen dichtmaken met behulp van klittenband. Door het klittenband kunt u zelf bepalen hoe strak u de schoen wilt hebben. De schoenen zijn dus makkelijk aan te krijgen en simpel verstelbaar. 

 

Draagcomfort

De verbandschoenen zijn gemaakt van soepele materialen die stevig om de voet zitten. Doordat de schoenen licht en soepel zijn, is het draagcomfort erg hoog. Daarnaast is de buitenzool van de schoen voorzien van antislip, zodat u optimaal grip heeft. Een groot voordeel is dat u uw eigen zooltje in de schoen kunt leggen, zodat de schoen perfect aansluit. 

 

Reinigen

Het grote voordeel aan de verbandschoenen is dat ze gereinigd kunnen worden in de wasmachine. Als ze vies worden door wondvocht, kunnen ze snel en makkelijk gereinigd worden. 

 

Ontdek het assortiment van Thuiszorgwinkel 

Zijn verbandschoenen een goede optie voor u? Neem dan een kijkje op de website van Thuiszorgwinkel en ontdek het assortiment. Ze hebben hoge en lage modellen, maar ook sandalen en slippers. Daarnaast hebben ze schoenen tot maat 50, dus er zit altijd iets passends bij voor u. Heeft u een vraag over een schoen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op en laat u adviseren. 

 

https://thuiszorgwinkel.nl/