Looks 4 you
Image default
Bedrijven

Direct en structureel besparen op de energiekosten? LED Design Holland maakt het mogelijk!

LED Design Holland is dé specialist LED verlichting voor de zakelijke markt. Klanten komen uit de meest uiteenlopende branches. Het gaat met name om Retail, showroom, kantoor en werkplaats verlichting. Voordat de installateurs van LED Design Holland aan het werk gaan, maken ze een lichtplan op maat. Dit doen ze met een tweeledig doel:

  • exact bepalen welke lampen het beste licht geven in de betreffende ruimte(n);
  • de toekomstige besparing berekenen.

Dat de energienota structureel lager uitvalt, is een feit. We geven u een paar voorbeelden. Machinefabriek van Nunen in Etten-Leur verbruikt op jaarbasis 65% minder energie dankzij de installatie van moderne LED lampen. In nog geen 2 jaar is het geïnvesteerde bedrag terug verdiend. Voor autobedrijf Hommel, ook gevestigd in Etten-Leur, realiseerde LED Design Holland een besparing van 73%. De terugverdientijd is 2,7 jaar. De beheerder van parkeergarage Insulindeplein in Rotterdam werd verrast met een bezuiniging van 79% op de stroomrekening. Binnen 3,3 jaar hebben de LED’s die er nu hangen zichzelf terugverdiend. We zouden nog wel even door kunnen gaan. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op https://www.leddesignholland.nl/projecten.

LED staat voor Light Emitting Diode. De halfgeleidercomponent kan licht in allerlei kleuren geven en ook infraroodstraling of ultraviolette straling. Met het menselijk oog is infrarood niet te zien. Letterlijk betekent infrarood onder het rood, omdat de frequentie onder zichtbaar rood licht valt. De elektromagnetische straling heeft een golflengte tussen 780 nanometer en 1 millimeter. Hierbinnen wordt een verdeling gemaakt tussen nabij-infrarood, middel-infrarood, ver-infrarood en sub-infrarood. De meest bekende toepassingen van infrarood zijn:

  • het bepalen van structuur en samenstelling van moleculen (in de natuur- en scheikunde);
  • het onderscheiden van objecten in het donker (met een infrarood nachtkijker).

Op ultraviolette straling komen we een andere keer terug. Voor nu sluiten we af met de mededeling dat u LED Design Holland kunt contacten voor een antwoord op al uw vragen over LED. Het telefoonnummer en emailadres: 076 – 888 3300, info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl