Looks 4 you
Image default
Beauty en verzorging

Welke pH-waarde moet je huidverzorging product zijn?

We horen het steeds vaker: de pH-waarde. Maar wat betekent dat eigenlijk? En hoe belangrijk is het? De pH-waarde geeft aan hoe zuur of alkalisch een product is. Dit bepaalt niet alleen hoe diep het product kan doordringen en hoe effectief het is, maar ook hoe je huid erop reageert. Vaak worden producten met een lagere pH-waarde aangeraden, omdat ze milder zijn voor de huid. Wij van tktx creme houden onze producten op een pH-waarde van rond de fijne waarde van neutraliteit: exact op pH-waarde van de huid. Dit betekent dat je huid niet uit balans raakt en er geen irritatie of roodheid optreedt.

Wat doen zure producten met de huid?

Bovendien is het belangrijk om te weten dat hoe zuurder een product, hoe korter de werkzaamheid ervan is. Als je huid dus dagelijks wordt blootgesteld aan agressieve producten, kan dit uiteindelijk leiden tot huidirritatie en -beschadiging.

Echter zijn er wel producten op de markt als Salycilic Acid en Niacinamide, maar ook Retinol die de huid gezond houden en zelfs helpen herstellen. Deze producten zijn ontwikkeld met een uniek ingrediëntencocktail en werken daardoor optimaal. Producten met een hogere pH waarde zijn dus niet altijd schadelijk.

Kortom: kies je huidverzorgingsproducten met zorg, en let goed op de pH-waarde! De producten van tktx staan garant voor producten die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw huid. Neem eens een kijkje op de website van tattoocreme als je op zoek bent naar een goede tattoo verzorging voor je huid.

Wat is TKTX creme?

TKTX is een huidverzorgingsmerk dat gespecialiseerd is in de behandeling van tatoeages. Het merk staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten en unieke ingrediëntencocktail. TKTX creme helpt je huid tatoeages te herstellen, te voeden en te beschermen. De creme is bedoeld om de huid tijdelijk te verdoven om de pijn van het zetten van een tatoeage te verminderen.