Looks 4 you
Bedrijven

De printer, vandaag de dag nog steeds relevant

Printen wordt vandaag de dag nog steeds ontzettend veel gebruikt en dat is natuurlijk niet zo gek. Het is nog steeds een van de makkelijkste manieren om iets wat je op de computer getypt hebt of wanneer je iets zou moeten kopiëren om gebruik te maken van een printer. Het zou eventueel wat over genomen kunnen worden met de komst van de e-reader en de tablet. Het is namelijk vandaag de dag ook mogelijk om alles via de mail te versturen in een PDF formaat en vervolgens te lezen op een tablet of op een e-reader. Veel mensen vinden het echter nog steeds fijner om gewoon uit een boek te lezen of van papier af. Dit is dan ook de reden dat de continuous inkjet printer voorlopig nog niet uit huis zal verdwijnen.

Bij bedrijven zal het ook niet zo snel verdwijnen. Een van de voornaamste redenen dat ze in een bedrijf gebruikt worden komt door het feit dat er regelmatig facturen geprint moeten worden om iets door te sturen naar een ander bedrijf of om het te laten archiveren.

Naast de bedrijven die een printer gebruiken voor het printen van een factuur zijn er ook bedrijven die zich specialiseren in bijvoorbeeld kabel printer. Met een kabel printer is het heel eenvoudig om op kabels te kunnen printen. Veel kabels moeten een bepaalde print bevatten en het is lastig om een kabel in een gewone printer te stoppen. Dus wordt er gebruik gemaakt van een kabel printer. Dit zijn speciale printers voor kabels, zoals de naam zelf al zegt.

Er zijn nog ontzettend veel andere printers die veel gebruikt worden voor het etiketteren of voor andere manieren van printen. Voor elk soort materiaal is er wel een aparte printer te vinden en dat is natuurlijk helemaal niet zo raar. De printer zal voorlopig nog niet verdwijnen.

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com