Looks 4 you
Beauty en verzorging

Geen hangende oogleden meer

Naarmate u ouder wordt gebeuren er veel dingen waar u geen controle meer over heeft. Uw lichaam veranderd zonder dat u hier iets tegen kunt doen. Een van de schoonheidsproblemen die met uiterlijk komt, is bijvoorbeeld dat uw oogleden beginnen te hangen. U ziet er vermoeid en oud uit en voelt zich hierdoor een stuk minder zelfverzekerd. U krijgt elke dag weer de vraag of u wel goed geslapen heeft en daar heeft u wel genoeg van gehad. Het is mogelijk om met verschillende cremes of andere middeltjes te proberen uw huid wat strakker en jonger uit te doen zien, maar dit werkt niet goed en kost ontzettend veel geld!

Door zo’n huidoverschot zie je er een stuk ouder uit dan dat je daadwerkelijk bent. Het komt vaak met leeftijd, maar ook jonge mensen hebben er regelmatig last van. Het huidoverschot kan door een professional worden verwijderd om u er zo weer jong en fris uit te doen zien. Dit heet een ooglidcorrectie en kan u bij een ervaren cosmetisch arts laten doen.

Over het algemeen zijn de ervaringen ooglidcorrectie overweldigend positief. Het is een erg kleine ingreep en het herstel verloopt ook erg spoedig. Met een paar hechtingen en wat crème bent u weer als vanouds, voordat uw oogleden begonnen te hangen! De ingreep zelf stelt dus niets voor. Het is niet eng of gevaarlijk en wordt altijd uitgevoerd door een ervaren professional. De ingreep duurt ongeveer 30 tot 60 minuten voor beide ogen en vindt plaats onder lokale verdoving.

Na de ingreep krijgt u een verkoelend oogmasker om eventuele zwelling of blauwe plekken te beperken. Het kan voorkomen dat u ondanks de goede zorg van uw cosmetisch arts alsnog te maken krijgt met blauwe plekken rond het gebied van de ingreep. Dit is geheel normaal en u hoeft zich hier geen zorgen om te maken.

Voor meer info : http://injectableklinieken.nl/