Looks 4 you
Image default
Beauty en verzorging

De verschillende soorten tattoo verzorgingen

Er zijn een paar verschillende soorten huidverzorging voor tatoeages waarvan u op de hoogte moet zijn. Voordat u een tatoeage zet, kunt u tktx creme gebruiken. Nazorg is belangrijk voor de gezondheid van uw tatoeage, en kan het verschil betekenen tussen een mooie tatoeage die jaren meegaat, of een die snel vervaagt en beschadigd raakt. Hier zijn een paar dingen die u in gedachten moet houden bij de verzorging van uw tatoeage:

1. Schoonmaken:

Het is belangrijk om uw tatoeage schoon te houden. Was het gebied voorzichtig met een milde zeep en water. Schrob niet en gebruik geen agressieve chemicaliën op uw tatoeage. Dep het gebied droog met een schone handdoek. Herhaal dit proces 2-3 keer per dag, of zo vaak als nodig is, totdat de tatoeage volledig genezen is.

2. Hydrateren:

Een goede lotion houdt uw tatoeage gezond en gehydrateerd. Breng de tattoo creme rijkelijk aan op het gebied en masseer het zachtjes in. Gebruik een ongeparfumeerde lotion die geen kleurstoffen of andere irriterende stoffen bevat. Breng de lotion 2-3 keer per dag aan, of indien nodig.

3. Beschermen:

Uw tatoeage moet worden beschermd tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Draag zonnebrandcrème met een SPF van 30 of hoger wanneer u aan zonlicht wordt blootgesteld, zelfs als uw tatoeage genezen is. Breng de zonnebrandcrème om de 2 uur opnieuw aan, of vaker als u zweet of zwemt.

4. Aanraken:

Vermijd onnodig aanraken van uw tatoeage. Als u hem toch aanraakt, zorg dan voor schone handen. Als de tatoeage geïrriteerd raakt, jeukt of begint te bloeden, ga dan meteen naar een arts, want dit kunnen tekenen van een infectie zijn.

5. Bepaalde activiteiten vermijden:

Er zijn enkele activiteiten die je moet vermijden terwijl je een genezende tatoeage hebt. Deze omvatten het baden in warme baden of zwembaden, het gebruik van zonnebanken, en deelname aan contactsporten zoals voetbal of hockey.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw tatoeage gezond blijft en er nog jaren goed uitziet!