Looks 4 you
Woningen

Zo beveilig je je tegen inbraak

U kent hem vast wel, die irritante tv- en radioreclame: Hallo, ik blijf het toch zeggen hoor! Maak het inbrekers niet te makkelijk! In deze campagne wordt u erop gewezen hoe kinderlijk eenvoudig het is om met een pasje uw voordeur te openen als u die niet op slot draait. Binnen 10 seconden staat de inbreker bij u binnen. Vanzelfsprekend is deze campagne erg nuttig voor de bewustwording, maar helaas werkt het op slot draaien van uw deur niet afdoende om inbrekers buiten te houden.

Gelegenheidsinbrekers

Inbrekers maken graag gebruik van een uitgelezen gelegenheid: een slecht verlichte toegang van uw woning, een openstaand raam, een niet goed afgesloten deur of raam. Snel naar binnen en snel naar buiten, dat is wat ze willen. Gebruik maken van de gelegenheid die ze geboden wordt.

Nieuwe manieren, betere bescherming

Nu de bewustwording onder de mensen groeit, nemen inbrekers hun vlucht in nieuwe technieken: kerntrekken of klopsleutels. Met kerntrekken draaien ze een schroef in de slotcilinder en met een schroevendraaier o.i.d. trekken ze uw cilinder in een ruk uit het slot en staan ze binnen. Met een klopsleutel tikken ze simpelweg een “sleutel” in uw slot, waarmee ze deze opendraaien. Uw slot is kapot, maar zij staan binnen in een paar tellen. U kunt zich hier betrekkelijk eenvoudig tegen beschermen met goede veiligheidssloten.

Sloten met kerntrekbeveiliging

Sloten die voldoen aan het SKG-keurmerk zijn in de meeste gevallen leverbaar met speciale kerntrekbeveiliging. Dit zijn een soort rozetten die over de slotcilinder geplaatst worden, waardoor deze er niet meer uit te trekken is. Deze kwalitatief uitstekende sloten beschermen u ook tegen het gebruik van de klopsleutel.

Vrijblijvend advies

Bel onze slotenmaker Jackey Almere, of slotenmaker Jackey Lelystad vrijblijvend en maak een afspraak voor een adviesgesprek. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. U krijgt een duidelijke offerte. Vergelijk die gerust met andere leveranciers en slotenmakers. U zult zien dat we de snelste en voordeligste zijn.

Voor meer info :