Looks 4 you
Image default
Woningen

Een vlakke lichtstraat

Een vlakke lichtstraat is een lichtstraat dat vlak over het dak loopt in een rechte lijn. Het is dan ook een van de meest populaire soorten lichtstraat maar het is niet mogelijk om dit soort lichtstraat bij alle type woningen de installeren.

Bij sommige woningen is het niet mogelijk om een vlakke lichtstraat te installeren omdat het niet kan op het type dak. Het perfecte dak is een platte dak met een vlakke oppervlakte om de vlakke lichtstraat te installeren. Als je een andere soort dak hebt wordt het moeilijker en is het in sommige gevallen niet mogelijk. Wil je weten of het mogelijk is om een vlakke lichtstraat te laten installeren? Vraag het aan de lokale aannemer of bedrijf dat lichtstraten verkoopt.

Bij het installeren van een vlakke lichtstraat moet er eerst een deel van het dak verwijderd worden. De eerste stap is het snijden van een gat in de afmetingen van de vlakke lichtstraat. Als dit eenmaal gebeurd is wordt het gat aangepast om het gewicht van de lichtstraat te installeren. Als dit allemaal gedaan is wordt de vlakke lichtstraat in het gat geplaatst en is de constructie klaar.