Looks 4 you
Dienstverlening

Op zoek naar een huwelijkscadeau?

Bent u op zoek naar een origineel huwelijkscadeau? Zoek niet langer! Wij van jilster hebben het ideale cadeau. Soms is het lastig om een cadeau te vinden. We geven kaarten en geld, maar echt origineler wordt het niet. Iedereen kent die tantes die het wel proberen en uitgebreid iets in elkaar knutselen, maar de rest heeft hier helemaal geen tijd voor. Daarom heeft jilster het perfecte idee voor een origineler idee dan de standaard kaart met geld. Ook hoeft u de lijm en schaar niet aan te raken, want alles kan online.

Huwelijkscadeau in de vorm van een tijdschrift

Wie zijn wij? Wij van jilster hebben het ideale idee. Dit is namelijk een persoonlijk samengesteld tijdschrift. Het idee is dat je door middel van foto’s en teksten je eigen glossy samen kunt stellen. Deze kun je dus vullen met bijvoorbeeld kleine weetjes, schattige foto’s of eigen gemaakte columns. Het leuke hiervan is dat je een ontzettend origineel cadeau kunt geven. Jilster tijdschriften zijn voor allerlei gelegenheden. Bijvoorbeeld een jubileum of een verjaardag. Toch is het ook een enorm leuk huwelijkscadeau omdat dit zorgt voor een bundeling van herinneringen. Het werkt als volgt. Via de website van jilster kun je het programma openen waarmee je het tijdschrift in elkaar kunt zetten. Vervolgens als je dit gedaan hebt, kun je kiezen welk papier je wilt. Je kiest de aantal bladzijdes en je kiest de kaft. Wil je een glanzende kaft en moet hij gelijmd zijn of gehecht? Dat kan, er zijn genoeg opties!

De prijs van een leuk tijdschrift

De prijzen van een persoonlijk tijdschrift verschillen. Zo heb je bijvoorbeeld een tijdschrift met 32 pagina’s die gehecht is voor maar 13,50. Hierbij is de kaft mat. Je kunt ook een glanzende kaft krijgen voor 18,47. De duurste variant is het tijdschrift met de glanzende harde kaft, de kaft is dan ook gelijmd in plaats van gehecht. Deze is rond de 37 euro. Ook kun je het aantal pagina’s ook veranderen, het maximale aantal is 120 pagina’s. Het is dus helemaal niet duur en dit maakt dat het een leuk cadeau is. Heb je binnenkort een bruiloft? Je weet nu het perfecte cadeau: een persoonlijk tijdschrift bij jilster!

Voor meer info :