Looks 4 you
Image default
Sport

Whey proteïne op een leuke manier gebruiken

Whey proteïne is te vergelijken met eiwitpoeder. Het zorgt ervoor, dat je op een goede manier volop eiwitten binnenkrijgt. Het heeft vele uitgestrekte voordelen. Je voegt gemakkelijk smaakwaarneming toe aan producten plus kan je hierdoor suikerrijke smaakmakers vervangen. Eiwitpoeder verliest zijn eigenschappen niet mits je het verwarmt, waardoor je het dus in de cakes plus brownies kunt slingeren! Lekker dus om zo meer whey proteïne binnen te krijgen. 

Havervlokken

Een extra kick bij de eiwitpoeder kan met havervlokken zodat je de voormiddag begint met voldoende eiwitten waardoor jou weer even vooruit kunt. Ik kies steevast voor de Queen Protein reep, zodat ik iedere voormiddag start met een heerlijk bakje oats: Een aanrader!

Zelf koken?

Ikzelf doe steevast een scoop vanille of pisang eiwitpoeder door mijn bananenbrood zodat ie ongeacht de koolhydraten voldoende eiwitten heeft. Met deze methode rem ik de stijging om  mijn bloedsuikerspiegel goed te houden, waardoor er ook niet te veel insuline vrij komt.

Natuurlijk kun je elke cake of taart maken met een extra scoop eiwitpoeder zonder de smaakwaarneming te veranderen. Gewoon de chocoladevariant zorgt voor eentje gezonde touch aan jouw brownies plus de vanille erdoorheen bij een appelkaneel cake.

Milkshakes en whey proteïne

Ik maak vaak een post-workout milkshake met een handje bevroren avocado, bevroren aardbeien en een scoop Queen Protein plus een scheutje melk en ook een handje spinazie. De spinazie is gezond erdoorheen plus de bevroren avocado en aardbeien zorgen voor een ijskoude milkshake. Lekker verkoelend werkt dat na een intensieve workout! Volop eiwitten en groentes! 

Natuurlijk kun jou ook los van je workout zo’n milkshake maken: hij is lekker (plus gezondheidsbevorderend!) op elk moment van de dag!   

Lekkere kwark

Jouw standaard bakje kwark ben je iets wat zat? Werp er een lekkere smaakwaarneming eiwitpoeder doorheen, zoals pisang, vanille of regular! Zo heb je een lekkere versie van jou kwark zonder er geraffineerde suikers in te te slingeren.

Over heerlijke pannenkoeken

Mits ik iets kon uitzoeken wat ik den hele dag door kan opeten zijn het wel de pannenkoeken. Je kunt makkelijk eiwitpoeder in het deeg verwerken. Volop mogelijkheden met kaneel, pindakaas, pisang, appel en banaan. Er zijn zoveel heerlijke pannenkoeken recepten. Genieten gewoon.

Heeft u nog andere fitnessartikelen nodig? Ga dan naar fitnesskoerier.nl

Voor meer info :