Looks 4 you
Image default
Bedrijven

Hoe Krijg je jouw producten in de supermarkt?

Hoe krijg je jouw product in de supermarkt?

 

Wanneer je voor je gevoel een goed product hebt gemaakt, waar anderen zeker profijt van hebben. Zal je moeten gaan proberen deze in de supermarkt te krijgen. Wanneer je product in de supermarkt ligt, gaat de omzet enorm stijgen en de populariteit van je product ook.

In dit artikel vindt je hoe je de kansen vergroot om jouw product in de supermarkt te krijgen.

 

Als eerste moet je niet vergeten dat je bij een beginnend product weinig kan bieden aan de supermarkt. De supermarkt doet jou meer een gunst dan andersom. Dit weet de supermarkt ook. Daarom zal de supermarkt een reden moeten hebben om jouw product in haar schappen te laten komen.

 

Naamsbekendheid

De eerste manier is om de supermarkt niet meer om je product heen te laten kunnen. Dit doe je door zo’n naamsbekendheid te creëren dat de supermarkt vanzelf naar je toe komt.

Hier zijn een aantal manieren voor. De eerste manier is adverteren, denk hierbij aan reclamespots etc. De tweede manier is om een social media kanaal te hebben met een groot bereik. Dit soort accounts kosten veel tijd om te laten groeien en daarna te onderhouden. Een andere manier is om bijvoorbeeld samples uit te geven op drukke plaatsen, om zo de consument bekend te laten maken met de producten.

 

De andere manier is zorgen dat de supermarkt jouw product nodig heeft. Supermarkten zijn continue op zoek naar nieuwe biologische producten. Dit doen de supermarkten om mee te gaan met de trends, waar die biologische producten er één van zijn. Wanneer je jouw product laat mengen met een van de trends zal je product vanzelf opgemerkt worden.

 

Als je product daadwerkelijk in de supermarkt komt zal je zo moeten zien van een barcode. Deze kan je aanmaken via een codeersysteem. Hierna kan je de barcode printen per product. Zodat het product ‘gescant’ kan worden en zo uiteindelijk verkocht kan worden.

 

Voor meer info : https://www.kba-metronic.com/nl/