Looks 4 you
Image default
Particuliere dienstverlening

Verwelkom en neem afscheid van jullie overleden baby

Is jouw baby rondom of bij de geboorte overleden? Dan zit je waarschijnlijk met heel veel onbeantwoorde vragen. Jij en je partner zijn overladen met intens verdriet en tegelijkertijd moeten er veel keuzes gemaakt worden. Houvast Uitvaartzorg uit Oisterwijk, Noord-Brabant, helpen jullie hierbij. Je bereikt deze ervaringsdeskundigen dag en nacht, zodat jouw vragen op ieder gewenst moment beantwoord worden. Zij zullen vragen of jullie jullie overleden baby mee naar huis willen nemen. Dit kan spannend zijn en geen enkele beslissing is raar. Als jullie ervoor kiezen om dit te doen, kunnen de professionele dames van Houvast Uitvaartzorg zorgen voor het vervoer naar huis. Dit mogen jullie natuurlijk ook zelf doen, door hem of haar op schoot te nemen of jullie kindje in een mandje of de Maxi-Cosi te leggen.

Je wordt ondersteund in jouw eigen huis

Jouw overleden baby in Oisterwijk, of een andere plaats rondom Noord-Brabant, mee naar huis nemen is dus zeker mogelijk. Houvast Uitvaartzorg helpt jullie met de verzorging van jullie overleden baby en het maken van herinneringen. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door een lokje haar af te knippen en foto’s te maken. Thuis is het belangrijk om – als je baby niet is gebalsemd – je overleden baby goed koel te houden, zodat hij of zij mooi blijft tot de crematie of begrafenis. Jullie kunnen kiezen voor een speciale babykoeling die in een mandje, wiegje, box of kistje geplaatst kan worden. Tevens is er de optie om gebruik te maken van de watermethode. Dit is een laagdrempelige manier om je baby koel te houden. Je legt hierbij je kindje in het water, waarna hij of zij een ontspannen houding aanneemt. Je kan jouw baby aanraken en uit het water halen wanneer je dit wenst.

Je kan deze professionals dag en nacht bellen of mailen

Bel of mail de ervaringsdeskundigen van deze uitvaartzorg dag of nacht; zij staan altijd voor jullie klaar. Dit betekent dat je op ieder gewenst moment jouw baby mee naar huis kan nemen om herinneringen te maken en afscheid te nemen.

https://www.houvast-uitvaartzorg.nl/