Looks 4 you
Image default
Particuliere dienstverlening

Groot assortiment aan Meindl schoenen

Meindl schoenen staan bekend om de kwaliteit en het comfort. Onmisbaar wanneer u dagelijks veel loopt of zo nu en dan een lange wandeling maakt. Maar ook wanneer uw voeten wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken, zijn Meindl schoenen een goede aankoop. Waar u deze schoenen kunt kopen? Bij In der Maur Beterlopenwinkel natuurlijk. Een deskundig team aan specialisten staat hier voor u klaar om de juiste Meindl schoenen te vinden. U ontvangt persoonlijk advies en door een precieze meting komt u erachter welke schoenen het meest geschikt zijn voor uw voeten.

Meindl schoenen kopen? Doe online inspiratie op

Meindl beschikt over een groot assortiment aan dames en heren schoenen. Logisch dat u niet direct de juiste schoenen kunt vinden. Daarom kunt u alvast online een kijkje nemen in de webshop van de specialist. Hier staan alle Meindl schoenen voor u gepresenteerd en gecategoriseerd op collectie. Zo is het ene model geschikt voor dagelijks gebruik en het andere model voor lange wandeltochten. Komt u er niet helemaal aan uit welke Meindl schoenen het meest geschikt zijn voor uw situatie en voeten? Aarzel dan niet om eens langs te komen in de winkel van In der Maur Beterlopenwinkel.   

Voetklachten? Koop Meindl schoenen

Kampt u met voetklachten? Kom dan eens langs tijdens het multidisciplinair voetenspreekuur. Hier worden uw voeten door twee specialisten grondig bekeken. Samen beoordelen zij wat de geschikte Meindl schoenen voor u zijn en voorzien ze u van deskundig advies. Het voetenspreekuur vindt plaats in de schoenenwinkel aan de Koningin Wilhelminaweg 497 te Groenekan. Vergeet niet om van tevoren een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat de specialisten de tijd en de aandacht hebben die u verdient. Na uw bezoek aan het voetenspreekuur de collectie bekijken? Dat kan van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur.