Looks 4 you
Image default
Particuliere dienstverlening

Onder narcose merkt u niets van de behandeling bij deze tandarts

Hoe erg vindt u het om naar de tandarts te gaan? Als u lichte spanning ervaart, dan is een geruststellend gesprek met de tandarts en de assistente vaak al voldoende. Maar als u zeer bang bent, dan is het vaak nodig om meer actie te ondernemen. Een behandeling onder narcose kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat u uw angst voor de tandarts meer onder controle krijgt. Woont u in Deventer en omstreken en zoekt u een tandarts waarbij u tijdens de behandeling onder volledige narcose kunt gaan? Dan kunt u het beste een afspraak maken bij Tandartsenpraktijk St. Jozef. Deze tandarts in Deventer is gespecialiseerd in bange patiënten en kan uw behandeling volledig onder narcose uitvoeren.

Wat u kunt verwachten van uw narcosebehandeling

Het is begrijpelijk dat u graag wilt weten hoe een narcose behandeling bij deze tandarts eruitziet. Als u immers al angstig bent, vindt u het fijn om meer grip te hebben op de situatie. Zodra u binnenkomt in deze praktijk in Deventer, wordt u vriendelijk ontvangen door het personeel. Zij begeleiden u vervolgens naar de ruimte waar de behandeling plaatsvindt. De tandarts vangt u op en gaat u meer vertellen over de volledige narcose die u zult ondergaan. Zo zal de narcose worden uitgevoerd met behulp van speciale apparatuur die is aangesloten op de computer. U valt dankzij de narcose langzaam in slaap en zult vervolgens niets merken van de behandeling. Kortom: u kunt volledig stressvrij de behandeling onder narcose ondergaan bij deze tandarts!

Wacht niet langer en maak een afspraak

Te lang wachten met gebitsproblemen kan complicaties opleveren, of dit nu op de korte of lange termijn is. Voorkom dit door vandaag nog een afspraak te maken bij deze tandarts die volledige narcose aanbiedt. U doet dit eenvoudig middels te contactgegevens die u op de website van deze praktijk vindt.