Looks 4 you
Image default
Zorg

Wasbare luiers zijn ook geschikt voor nachtgebruik

Je wilt graag dat jouw kindje heerlijk door kan slapen zonder in de nacht wakker te worden van een natte luier. Zeker op het moment dat de kleine geen nachtvoedingen meer nodig heeft, is dit fijn voor zowel het kind als voor jezelf. Een natte luier haalt jouw kind, maar ook jezelf, weg uit jouw slaap. Gebroken nachten zijn vermoeiend en het is fijn als dit voorkomen kan worden door het gebruik van een goede wasbare luier voor de nacht. Kaatje Katoen heeft een selectie wasbare luiers voor de nacht die beter absorberen dan de reguliere luiers.

Een complete oplossing voor ’s nachts is binnen handbereik

De wasbare luiers voor de nacht kunnen gedragen worden in combinatie met een nachtoverbroekje. Het is mogelijk om voor buikslapers te kiezen voor een broekje met een zijsluiting. Zo voorkom je lekkage bij het stiksel van een sluiting bij de buik. Er zijn ook wollen broekjes verkrijgbaar. Deze broekjes zijn vervaardigd van wol en nemen ongeveer 35% van het vocht op. De rest van het vocht verdampt door het broekje heen. Dit broekje dient wel voorbehandeld te worden. Hij vervilt dan iets waardoor deze beter waterafstotend wordt. Ook een fijne oplossing voor een nacht zonder onderbrekingen.

Ruim assortiment voor het slapen gaan

Behalve de wasbare luiers voor de nacht, heeft dit bedrijf nog een ruim assortiment van andere producten die voor de nacht gebruikt kunnen worden. Zij leveren ook slaapzakjes met en zonder mouwen voorzien van een Fair Trade-label. Dit betekent dat de gehele productielijn is gecontroleerd op toepassing van de juiste arbeidsvoorwaarden. De slaapzakjes zitten comfortabel en zijn in meerdere maten verkrijgbaar.

Wasbaar maandverband bestel je simpelweg mee met de luiers

Naast wasbare luiers verkoopt het bedrijf ook wasbaar maandverband. Dit heeft diverse voordelen ten opzichte van wegwerpmaandverband. Door wasbaar maandverband te kopen, bespaar je geld. Bovendien wordt het van gecertificeerde duurzame materialen gemaakt waardoor je minder huidirritatie zult hebben dankzij het wasbaar maandverband.