Looks 4 you
Image default
Gezondheid

Een e-smoker kopen met bijbehorende benodigdheden

Gaat u een e-smoker kopen? Dan heeft u aan enkel de elektrische sigaret zelf niet genoeg. Zo zijn er diverse andere benodigdheden nodig wilt u daadwerkelijk gebruik kunnen maken van deze elektrische vorm van roken. Gelukkig hebben de eigenaren van eSigaretonline.nl een winkel opgezet waarbij u een e-smoker kopen kunt, samen met alle andere producten die u kunt bedenken omtrent het elektrisch roken. Van losse onderdelen, tot nic salt, sets en liquids, u vindt het allemaal terug in het assortiment van de e-sigaretten winkel.   

Voor eenieder wat wils

eSigaretonline.nl heeft voor ieder wat wils. Zo kunt u er als nieuweling op het gebied van elektrisch roken terecht om een e-smoker te kopen en tevens als ervaren e-roker. Ook op het gebied van e-liquids is er een ruim assortiment verkrijgbaar. Houdt u van zoet of fris? Dan kunt u bijvoorbeeld een liquid kiezen met fruit- of snoepsmaak. Liever iets wat meer in de buurt komt bij een reguliere sigaret? Wellicht passen dan de liquids met tabak- en mentolsmaak meer bij u. Tevens heeft u in het brede assortiment ook een uitgebreide keuzemogelijkheid wat betreft het nicotinegehalte van de liquids. Zo biedt de e-smokerwinkel nicotinevrije liquids aan tot en met e-liquids die wel 18 milligram nicotine bevatten.

Doe-het-zelf en koop de e-smoker in de webshop

Voor de doe-het-zelvers is er ook de mogelijkheid om zelf het een ander samen te stellen. Zo kunt u geheel zelf uw eigen coils en/of liquids maken met behulp van verschillende benodigdheden die verkrijgbaar zijn in de webshop of de fysieke winkels in Deventer en Hengelo. Het voordeel hiervan is dat u een smaak creëert die volledig naar uw wens is. Het nadeel is dat er voor het maken van coils wel enige kennis en oefening vereist is. De medewerkers van de e-sigarettenwinkel kunnen u echter goed voorzien van advies, tips en informatie omtrent het doe-het-zelfgedeelte. Ook voor advies of hulp voor andere kwesties binnen de e-smoke-wereld bent u uiteraard welkom bij de gespecialiseerde werkkrachten. Neem gerust contact met ze op.