Looks 4 you
Image default
Particuliere dienstverlening

Maak een luxe rondreis door Sri Lanka of Vietnam

Wilt u een bijzondere en onvergetelijke rondreis maken door Azië? Schakel dan de hulp in van Original Asia. Zo zult u altijd een rondreis maken die helemaal aan uw wensen voldoet. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Een bijzondere rondreis door Sri Lanka met uw kinderen

Een onvergetelijke rondreis door Sri Lanka en de Malediven met uw kinderen maakt u met de hulp van deze specialisten. Deze reis begint in Negomb en na een nachtje hier door te hebben gebracht reist u verder naar de ‘Culturele Driehoek’. Hier bezoekt u de prachtige tempels en ruïnes. U bezoekt ook de olifantenopvang, waar u zult helpen met de dieren voeren en wassen. U bezoekt daarna de grottentempels van Dambulla en u beklimt de beroemde Pidurangala Rock. U reist hierna verder naar Nuwara Eliya om de theeplantages te bezoeken. Natuurlijk ontbreekt de bijzondere treinreis met uw kinderen door de valleien en theevelden niet tijdens deze bijzondere rondreis door Sri Lanka en de Malediven. Daarna zult u een stoere jeepsafari maken door Yala National Park. U sluit de rondreis door Sri Lanka met de kinderen af met een aantal ontspannende dagen op de Malediven.

Maak een luxe rondreis door Vietnam

Kiest u liever voor een luxe rondreis door Vietnam? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Dit bijzondere land ontdekt u tijdens een speciale reis, waarbij u alle facetten zal ontdekken. De onvergetelijke reis begint in Hanoi, waarna u verder reist naar Mai Chau en Pu Luong om de bijzondere natuur de ontdekken. Daarna bezoekt u het beroemde Halong Bay. Vanuit hier maakt u een bijzondere cruise met een traditionele Jonk. Per nachttrein reist u verder naar Lao Cai. Daarna zet de luxe rondreis door Vietnam zich voort naar Sapa. U zult hier een bijzondere fietstocht maken langs de rijstterrassen. Daarna reist u per een binnenlandse vlucht naar Hue, waar u kennis maakt met het oude Vietnam. U reist via Bach Ma National Park en de Hai Van Pass door naar Hoi An. Hier verblijft u in de binnenstad en geniet u van een aantal dagen aan het strand. Daarna zult u met een luxe rijstboot een tweedaagse cruise maken over de Mekong. De luxe rondreis door Vietnam zult u afsluiten met een aantal stranddagen op het eiland Phu Quoc.

Boek een prachtige reis

Heeft u interesse in een prachtige reis door dit bijzondere continent? Kies dan zeker voor een prachtige reis van deze specialisten.