Looks 4 you
Image default
Boeken en Tijdschriften

Ontdek deze uitgeverij met spirituele boeken

Het kan voorkomen dat je je verloren voelt, dat je in een sleur zit of dat je de controle over je leven aan het kwijtraken bent. Helaas is dit een veelvoorkomend probleem bij mensen en is het misschien voor jou wel op te lossen door te gaan mediteren. Ben je hier een beginner in en kan je wel wat kennis gebruiken om met meditatie ontspannen en rustig te worden? Bestel dan je boeken over meditatie bij Uitgeverij Panta Rhei, die zich focust op spirituele onderwerpen. Binnen no-time heb jij door hoe je mediteert en welke methode het fijnste voor je aanvoelt. Begin bijvoorbeeld met korte meditaties en werk naar langere meditaties toe en kom helemaal in het hier en nu.

Bij deze uitgeverij koop je ook boeken voor kinderen

Meditatie, yoga en andere spirituele onderwerpen zijn ook zeer geschikt voor kinderen. Hoe maak je hen bewust hiervan? Door je spirituele boeken bij deze uitgeverij te bestellen natuurlijk! Kinderen die over het algemeen druk zijn en moeilijk ontspannen, kunnen gebaat zijn bij bijvoorbeeld yoga en meditatie. Dit geldt ook voor kinderen met een verstandelijke beperking die soms hun innerlijke rust moeten zoeken. Deze uitgeverij van spirituele boeken snijdt deze belangrijke onderwerpen aan op een laagdrempelige manier zodat ook jongeren dit goed uit kunnen oefenen.

Jouw bestelling plaatsen

Wil jij snel je boeken in huis hebben zodat je meer leert over belangrijke onderwerpen die jou of je kinderen terugbrengen naar een innerlijke rust? Dan bestel je je favoriete boek(en) in de overzichtelijke webshop. Je vindt hier leesmateriaal met uiteenlopende onderwerpen. Er is dus altijd voor ieder wat wils en er is altijd wel iets nieuws te leren. Ontdek het allemaal of neem contact op met de vakkundige medewerkers van deze uitgeverij om je vragen te stellen. Zij adviseren en informeren je graag.