Looks 4 you
Image default
Banen en opleidingen

Tekenaar/constructeur

Tekenaar/constructeur

Wat ga je doen?

Als tekenaar / bouwer moet u productietekeningen opstellen op basis van architectentekeningen en vastgestelde verkoopovereenkomsten, en aandacht besteden aan de juiste bouwmethoden en innovaties die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Dit kan variëren van kleine taken tot grote en complexe projecten (vaak met langere doorvoer). Wij leveren voornamelijk utiliteitsgebouwen.

Je hebt verschillende taken en bent verantwoordelijk voor de communicatie en planning met aannemers, projectmanagers en bedrijfsmanagers. U neemt ook deel aan de aankoop van projectmaterialen, u berekent de extra werklast en minder werklast en dient vervolgens in. Ook komt u indien nodig regelmatig bij de bouwafdeling langs voor overleg en bewaakt en boekt u de gemaakte afspraken.

Wat wordt jou geboden?

* Het jaarsalaris ligt tussen de 2500 en 4000 euro, afhankelijk van de werkervaring

* Dynamische en innovatieve werkomgeving

* Kansen voor ontwikkeling en groei

* Regelmatig drinken, we houden van tijd tot tijd feesten

* Genoeg ruimte om het initiatief te nemen

Wat zijn je verwachtingen?

* Je hebt minimaal een volledig MBO / HBO diploma Boukunde of Werktuigbouwkunde

* Je hebt ervaring met 2D en 3D softwarepakketten (Autocad, Solidworks, Inventor)

* Je beheerst de kennis van het Nederlands en Engels

* Je bent pragmatisch, enthousiast, accuraat en goed georganiseerd

Waar ga je werken?

Je werkt bij een van de oudste familiebedrijven van Nederland en bij een succesvol internationaal bedrijf. Bedrijven over de hele wereld weten ons te vinden. In onze productiefaciliteit bij Arnhem hebben we meer dan 250 medewerkers. Het bedrijf richt zich voornamelijk op ramen, gevels, buitenmuren, deuren en binnenmuren. Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en de montage van staalconstructies.

Dit is een prettig bedrijf en algehele prestaties en groei zijn erg belangrijk. De trend binnen het bedrijf is dan ook dat de gemiddelde werknemer langer dan 10 jaar blijft. Dit is de reden waarom er veel ervaren collega’s in de buurt zijn om je handelsvaardigheden te leren!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/ontwerpen.html