Looks 4 you
Image default
Vervoer en transport

Met de self storage in Den Bosch is de verhuizing zo klaar

Als je gaat verhuizen of je wil gewoon tijdelijk je spullen ergens opslaan is de snelle self storage in Den Bosch een simpele oplossing. De self storage in Den Bosch wordt namelijk direct voor je deur geplaatst en hier hoef je verder niet s voor te doen, alleen een afspraak te maken voor wanneer je wil dat deze wordt geleverd. Daarna laad je de opslagruimte helemaal in en wordt deze door het bedrijf vervoert naar de plaats waar jij dit wilt. Dit kan zijn naar het nieuwe woonadres of naar de algemene opslag waar je de spullen opgeslagen laat staan. Wat het voordeel is van de self storage in Den Bosch is dat je spullen altijd verzekerd zijn en dat zij veilig staan opgeslagen tot het moment dat jij aangeeft deze weer nodig te hebben.

 

Verhuisdozen

De self storage in Den Bosch is zo’n 7,5 vierkante meter groot . Dit is een perfecte maat voor ongeveer honderd verhuisdozen of een auto. De self storage in Den Bosch past precies voor je voordeur, want is net zo groot als een parkeerplaats. Als je ook verhuisdozen nodig hebt. Dan kun je die ook bij de self storage in Den Bosch erbij bestellen. Zij zullen je voorzien van een goed kwaliteit aan verhuisdozen, die je kunt open of huren. Je krijgt deze ruim van tevoren bij jouw adres geleverd, zodat je tijd genoeg hebt om de spullen allemaal in de verhuisdozen te plaatsen.

 

Huren

Om een self storage in Den Bosch te regelen ga je gewoon naar de website en kun je aangeven dat je een opslag wilt huren. Je geeft de tijd en plaats door en alles wordt voor j geregeld. Je plant daarna ook in wanneer je wil dat de opslag weer wordt opgehaald. Dan geef je jezelf de tijd om de opslag helemaal in te laden, voordat deze weer wordt opgehaald. Je kunt er ook voor kiezen om hem niet te laten ophalen (tussentijds), maar deze pas weer te late ophalen als je renovatie bijvoorbeeld klaar is.