Looks 4 you
Image default
Aanbiedingen

Werkvoorbereider, Schiphol

Werkvoorbereider, Schiphol

Beschrijving van de baan

Wil je werken als M&R ​​installatietechnicus voor de werkplanner van ENGIE Schiphol in een dynamische omgeving? Ben je bekend met gebouwgebonden installaties, heb je financiële contacten en wil je in een team werken? Dan is de functie van de jobplanner in onze organisatie iets voor jou!

Het M&R team is de spin in het netwerk van alle disciplines. Samen met mechanische en elektrische collega’s werk je aan complexe projecten op Schiphol.

Welke activiteiten doe je als werkvoorbereider M&R:

Meet- en controleactiviteiten vastleggen

Rekenwerk

Bereid je voor op implementatie

Zorg voor voortgang van het werk en lever rapporten

Voltooi het werk voor de klant

Werkvereisten

Voltooi MBO 4 elektrotechniek

Procesgebaseerde ET-achtergrond

Implementatie-ervaring van A tot Z (in bedrijf)

Kennis van hydraulica is een pré, zoals KLI A of MRKA klimaat is een pré

Wat bieden wij jou

Persoonlijke begeleiding, gratis en afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening cruciaal is. U bent ook lid van de wereldwijde ENGIE Group, een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast focus op persoonlijke groei, bieden we ook hoge salarissen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van uw locatie omvat dit laptops, telefoons en autoverhuur. Het omvat ook goede pensioenregelingen, collectieve ziektekostenverzekeringen en kortingen voor werknemers bij reizen en het kopen van producten. Wist je dat je 40 uur per week maar liefst 38 vakantiedagen per jaar opneemt? Op deze manier kunt u werk en privé beter met elkaar in evenwicht brengen.

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland maakt deel uit van de beursgenoteerde ENGIE Group. ENGIE is actief in 70 landen / regio’s en heeft wereldwijd 150.000 medewerkers. Als geheel is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzamen van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen bieden we klanten energie- en technologieoplossingen. Van B2B en B2C, tot kleine klanten, tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

Bij ENGIE Services West zetten we ons samen met een team van experts in voor ontwerp, implementatie, onderhoud, beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwe) projecten, klantspecifieke taken, service en onderhoud en kennisontwikkeling. We gebruiken innovatieve technologieën op een effectieve en duurzame manier. Onze klanten waarderen ons begrip van hun behoeften voordat ze oplossingen op maat aanbieden.

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/werkvoorbereider.html