Looks 4 you
Image default
Banen en opleidingen

Deel je ervaring met de maatschappij

Wij wonen in Nederland en dat is een vrij land, daar mogen wij best trots op zijn. We zijn vrij om onze mening te uiten, we zijn vrij om te geloven wat we maar willen, we mogen ons vrij bewegen en wij hebben een vrije economie. Onze maatschappij verandert telkens en staat nooit stil, maar voor deze vrijheden moeten wij altijd dankbaar zijn.

 

De economische vrijheden leiden er soms ook toe, dat er ineens geen werk meer is voor een groep mensen. Als de vraag naar aanbod vanuit de werkgevers daalt, dan komen veel mensen ineens op straat te staan. Ook als bijvoorbeeld het aanbod van arbeid stijgt maar er niet meer banen komen, dan is het moeilijk om aangenomen te worden bij een baan.

 

Die vrijheid om te kiezen waar we verblijven, kan soms ook voor moeilijke situaties zorgen. Stel je voor dat je net een ongeluk met de auto hebt gehad en daardoor deels verlamd bent. Na een lange revalidatie kan je niet meer zelfstandig lopen en beweegt je linker pols nog altijd moeilijk. Je wil natuurlijk thuis blijven leehnavasor wonen en niet in een zorgcentrum geplaatst worden. Thuis wonen kan lukken, maar dan heb je wel hulp nodig.

 

Verder zijn wij ook vrij om te doen en laten met ons geld wat we maar willen. Stel nu dat je niet zo goed bent in het maken van beslissingen en daardoor heel veel geld verliest. Je kan je rekeningen niet meer betalen en je bent je baan kwijtgeraakt. Met hulp zal het je lukken om er weer bovenop te komen.

 

Denk jij dat je goed bent in het helpen van werklozen, het helpen om mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen en het helpen van mensen met grote schulden? Dan kan je jouw ervaring delen door  te solliciteren op een vacature schuldhulpverlener of een WMO consulent vacature. Zo kan jij een steentje bijdragen aan de maatschappij!

Voor meer info : https://professionalpartners.nl/