Looks 4 you
Image default
Huishoudelijk

De inzethorren op maat bieden veel luxe

Het plaatsen van inzethorren op maat is een vakkundige klus. Je moet er namelijk echt goed voor zorgen dat de horren in de juiste maat worden aangeleverd, zodat elke manier van binnendringen voor de beesten en pollen wordt afgesloten. Mocht de hor niet precies passen is het gehele effect van de hor ook direct verdwenen en dat is natuurlijk wat je wil voorkomen. Met de inzethorren op maat heb je geen zorgen meer over muggen of andere beesten in je woning, maar kan je juist genieten van de frisse lucht die naar binnen wordt gestroomd. Niet alleen in de zomer wil je de deur open kunnen doen, maar ook in de winter kan de Door goed van pas komen. Het is een vervanging voor je deur, maar heeft nog wel de mogelijkheid om de lucht naar binnen te laten komen. 

Gebruik

De inzethorren op maat zijn gemakkelijk te gebruiken en worden precies gemaakt op de maat die jij hebt doorgegeven en kunnen ook makkelijk worden geplaatst. Het gaas dat hiervoor wordt gebruikt heeft vaak een zwarte kleur en is van zeer hoge kwaliteit. Ook het aluminium wat er wordt gebruikt voor het maken van de inzethorren op maat  is van een hoge kwaliteit en dat zie je direct wanneer je deze uit de verpakking  haalt. Je kunt de hor niet alleen maar in het zwart kiezen, maar dit is wel de meest gekozen kleur. Je hebt nog keuze uit 9 andere kleuren als je de inzethorren op maat besteld. 

Lakken

Als je de inzethorren op maat laat leveren kan je dit doen met bijvoorbeeld een structuurlak. Dit geeft een extra accent aan de  hor en heeft een luxere uitstraling dan wanneer de hor geen lak bevat. Hier zit wel een meerprijs aan verbonden. Je kunt de inzethorren op maat permanent in het raam of in de  deur laten zitten en kunt gewoon nog op een normale manier gebruik maken van de deur.