Looks 4 you
Image default
Huishoudelijk

Leuke keuken gadgets

Leuke keuken gadgets

In onze keuken hebben we natuurlijk altijd standaard wel een paar aparaten staan. Een koffie apparaat en een waterkoker staan meestal op een vast plekje op het aanrecht. En als we bij een willekeurig gezin in Nederland of België aan de deur kloppen en vragen of we eens in de lades van de keuken mogen kijken, ook dan komen we bijna allemaal dezelfde keukenspulletjes tegen. Pannen, bestek, voorraadbakjes een broodrooster.

Het leuke is dat als we bijvoorbeeld naar de bordjes vragen, we van al deze gezinnen een heel gevarieerd aanbod te zien krijgen. Het ene gezin heeft alle ontbijtborden en eetborden van het merk Blond Amsterdam. Het andere gezin heeft gekozen voor een bepaalde kleurstelling en het derde gezin heeft haar keuze vooral door de prijs laten bepalen. Haar bordjes komen allemaal van de Action. Maar eerlijk, ze zijn nog leuk ook!

Keuken gadgets met een vrolijke twist

Om je keuken toch enigzins wat te onderscheiden met andere mensen, kiezen we graag  voor wat exclusievere keuken accessoires. Dit hoeft niet persé een duur artikel te zijn, maar wat duidelijk is, is het feit dat mensen echt tijd hebben gestoken in het uitzoeken van leuk serviesgoed en leuke keukenaccessoires. Het tafelkleed is bijvoorbeeld zo iets. Dat is eigenlijk een echte sfeermaker. Een tafelzeil bepaalt eigenlijk een beetje de look van jouw keuken. Als je voor een sober tafelzeil kiest, zal je keuken of woonkamer er ook wat soberder uitzien. Kies je voor een zeil met veel kleuren en gezelligheid? Dan wordt je keuken in één opslag nog gezelliger!

Wel eens gedacht aan Arabische keuken accessoires?

De arabische of oosterse sfeer is vaak ook terug te vinden in woonaccessoires en keukenaccessoires. Wij vonden laatst een arabische thermoskan in een webshop. Als je die koper rode thermoskan in combinatie met een koperrode fruitmand op je aanrecht zet. En deze combinatie eventueel aanvult met een leuk pannekoekplantje in een schattig potje, dan haal je die oosterse sfeer in huis en creeer je direct een soort warmte. Natuurlijk zijn er ook een heleboel gadgets verkrijgbaar met een hoge fun factor. Suck UK is bijvoorbeeld een merk dat allerlei keukenspullen ontwerpt en ze met een grote knipoog uitbrengt.