Looks 4 you
Image default
Gezondheid

EDMR Apeldoorn als oplossing

EDMR Apeldoorn biedt jou de behandeling die je nodig hebt om een trauma te kunnen verwerken. Als je een vervelende en nare gebeurtenis meemaakt kan dit zich kan ontwikkelen tot een trauma. Dit ontstaat wanneer de hersenen deze gebeurtenis niet kunnen verwerken omdat de emotionele psychologische effecten hiervan te groot zijn. Als je last hebt van een trauma kan je hier veel klachten door ervaren. EDMR Apeldoorn is hierin gespecialiseerd en biedt een behandelmethode aan om dit trauma te kunnen oplossen en zorgt ervoor dat de eerder ervaarde klachten kunnen verdwijnen.  EDMR Apeldoorn is de plek om je trauma op een zachte manier te verwerken.

Persoonlijke behandeling

EDMR Apeldoorn biedt een behandelmethode aan dat werkt door middel van oogbewegingen en/of het horen van geluiden. EDMR Apeldoorn is een therapievorm voor mensen die klachten ervaar na aanleiding van een schokkende ervaring, trauma. Bij EDMR Apeldoorn zijn ze deskundig en persoonlijk. Een trauma is persoonlijk. Zo staat EDMR Apeldoorn ervoor dit op een persoonlijk en deskundige manier te behandelen. EDMR Apeldoorn biedt jou de ruimte om jezelf te laten zien en in een veilige omgeving. Bij EDMR Apeldoorn werken we eraan om het trauma te kunnen verwerken. Via de behandelmethode bij EDMR Apeldoorn kunnen we de bijkomende klachten verhelpen.

Centraal gelegen

Bij EDMR Apeldoorn werken we ernaar toe dat de verbinding in de hersenen met het trauma niet die psychologische en emotionele lading meer geeft. De verbinding in de hersenen met het trauma wordt dus helemaal veranderd door de werking van EDMR Apeldoorn. De hoeveelheid sessies bij EDMR Apeldoorn zal verschillen per persoon. Het kan zo zijn dat je vermoeidheid ervaart na een EDMR-sessie maar dat is volkomen normaal en hoort erbij.

Als je vragen hebt of meer wilt weten over EDMR Apeldoorn, kan je altijd en vrijblijvend contact opnemen. EDMR Apeldoorn ligt centraal gelegen, dus altijd bereikbaar voor jou.