Houten tuinbank? Natuurlijk van teak!

Geniet jij ook graag van rust en ruimte in je tuin? Dan richt je hem vast ook graag in met tuinmeubels van hoge kwaliteit. De banken, tafels en ander meubilair houd je het liefst zo lang mogelijk mooi. Je kiest voor hout van hoge kwaliteit, omdat dit het meest natuurlijk is. 

Denk je aan tuinmeubelen van hoge kwaliteit, dan kom je eigenlijk automatisch bij teak meubelen uit. Je vindt voor je tuin de mooiste modellen bij de Teakspecialist. Kijk je op onze website, dan vullen prachtige tuinstoelen, tuinbanken en tuintafels van teakhout je scherm. Overal staan precies de juiste maten bij. Je kunt dus in alle rust kiezen vanaf je scherm. 

Bij de Teakspecialist bestel je de tuinmeubels eenvoudig online.

Wil je de houten tuinbank, tuintafel of tuinstoel eerst graag met eigen ogen zien, kom dan naar onze grote showroom in Naarden.

De Teakspecialist produceert zelf meubels en importeert ze ook uit andere landen. Al het teakhout dat in onze meubels verwerkt zit komt uit Indonesië. Elk tuinmeubel uit ons assortiment bezit hierdoor een zeer hoge kwaliteit. Het biedt jou de beste garantie dat je jarenlang plezier zult hebben van je aankoop.

Zie jij de teak meubelen al in je tuin staan? Je kunt kiezen uit diverse stijlen. Modern, klassiek, Engels of stations bank; al deze stijlen hebben een volstrekt eigen uitstraling. Bovendien is het niet alleen het mooie uiterlijk dat telt. Onze teak meubelen zitten ook perfect.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op onze website!

Voor meer info : https://www.deteakspecialist.nl/

Looks4you
Woning en Tuin

De keuze van eetkamerstoelen met armleuningen

Kwaliteits meubilair combineert functies die het mooi en functioneel tegelijk maken. Bij de keuze van eetkamerstoelen met armleuningen is het essentieel dat we aspecten als design, materialen, meubelstijl en de afstemming met de rest van de ruimte evalueren. Naast de esthetische kenmerken van eetkamerstoelen is het ook belangrijk om rekening te houden met elementen als […]

Read More
Looks4you
Woning en Tuin

Kies het juiste materiaal en look van uw loungeset

Als u op zoek bent naar loungemeubilair, moet u eerst nadenken over het juiste materiaal. De kwaliteit van kussens is een van de belangrijkste eigenschappen van een loungeset. Ze moeten gemaakt zijn van waterdichte, sneldrogende stof.Een populair materiaal in de tuinmeubelensector is zeker polyrotan. Polyrotan is een kunststof die geen vocht opneemt en het dus […]

Read More
Woning en Tuin

Een Decorvloer goedkoop laminaat past in iedere huis

Vaak bestaan het eerste gedenken dat belang mensen te hierbinnen schiet bij ene goed tegeltje vloer, hiervoor kan een tegeltje best duur zijn. Dit is doch alles buitenshuis goedje, de prijs kwaliteit verhouding van tegellaminaat vloeren is verschrikkelijk hoog en steekt met kop en schouders boven andere vergelijkbare tarieven! Dit komt omdat decorvloer ook lang […]

Read More