Looks 4 you
Vakantie

Vroegboekkorting of last minute?

Van december tot februari loopt het vroegboekseizoen. Veel mensen boeken in deze periode hun zomervakanties. Reisorganisaties bieden in deze periode hun reizen vaak aan met grote kortingen. Daarbij vinden veel mensen de voorpret van een vakantie leuk. Dat je je vanaf januari tot en met de zomer kan verheugen op je vakantie. Aan de andere kant heb je ook mensen die in januari nog helemaal niet aan een vakantie willen denken. Voor deze mensen bestaat er de last-minute optie. Ook vaak goedkoop en lekker avontuurlijk. Maar waar ben je nu eigenlijk voordeliger mee uit? Met een in januari geboekte vakantie of een vakantie die je hebt geboekt vlak voordat je het vliegtuig in stapt?

Hier is lastig antwoord op te geven, want het hangt af van een aantal factoren. Vooral met persoonlijke voorkeuren eigenlijk. Als het je niet heel erg uitmaakt waar je heen gaat, in wat voor accommodatie je terecht komt en avontuurlijk bent ingesteld in een last minute vaak voordeliger. Echt last-minute boeken blijft toch voordeliger, omdat vliegtuigmaatschappijen en reisorganisatie de laatste lege plekken in het vliegtuig en/of hotel nog willen vullen. Dat kan vaak tegen een hele scherpe prijs. Als je met kinderen op vakantie gaat en zekerheid wilt hebben wat betreft vlucht, bestemming en accommodatie en in het hoogseizoen weg wilt kun je het best vroegboeken. Dan weet je zeker dat je goed zit. Bovendien kan je dan lekker genieten van maandenlange voorpret.

Avontuurlijk en flexibel ingesteld? Op lastminutespanje.nl kun je alvast ideeën opdoen wat betreft vakanties naar Spanje. Artikelen en blogs over de mooiste steden(trips), eilanden, stranden en bezienswaardigheden kan je hier vinden. Als je overtuigt bent geraakt na het lezen van de blogs kun je er ook meteen voor kiezen om een lastminute naar Spanje te boeken. De beste deals met de mooiste accommodaties zijn al voor je uitgekozen!

Voor meer info : http://lastminutespanje.nl