Looks 4 you
Image default
Vakantie

Ontdek de charme van de Leistert

Tussen de glooiende heuvels en weelderige bossen van Limburg ligt de Leistert, een betoverend vakantiepark dat je uitnodigt om te ontsnappen aan de alledaagse hectiek. Hier is het niet zomaar een verblijf, maar een ervaring die je zintuigen prikkelt en je dichter bij de natuur brengt. 

Ruimte voor plezier in een vakantiehuis voor 6 personen 

Bij de Leistert begrijpen we dat comfort en ruimte cruciaal zijn voor een onvergetelijke vakantie. Dat is waarom elk vakantiehuis voor 6 personen is ontworpen met aandacht voor detail, met ruime woonkamers, comfortabele slaapkamers en een volledig uitgeruste keuken. Het is de ideale plek voor gezinnen of vrienden om samen te komen, nieuwe herinneringen te maken en het beste van Limburg te verkennen. 

Jouw toegangspoort tot avontuur 

Maar een verblijf bij de Leistert gaat verder dan alleen een vakantiehuis. Het park zelf is een wereld vol avonturen, wachtend om ontdekt te worden. Of je nu een duik wilt nemen in het subtropische zwemparadijs, een wandeling wilt maken door de prachtige natuur of wilt ontspannen met een goed boek op je eigen terras, bij de Leistert is er altijd iets te doen en voor iedereen iets te doen!

 De Leistert is niet alleen een plek om te verblijven. Het is daarnaast een plek om te leven, te lachen en lief te hebben. Het is een plek die je uitnodigt om te ontspannen, je te verwonderen en te verkennen. Dus waarom zou je nog langer wachten? Kom en beleef de magie van de Leistert en creëer je eigen onvergetelijke vakantie.

https://www.leistert.nl/reisgezelschap/6-personen