Looks 4 you
Image default
Woning en Tuin

Kies het juiste materiaal en look van uw loungeset

Als u op zoek bent naar loungemeubilair, moet u eerst nadenken over het juiste materiaal. De kwaliteit van kussens is een van de belangrijkste eigenschappen van een loungeset. Ze moeten gemaakt zijn van waterdichte, sneldrogende stof.Een populair materiaal in de tuinmeubelensector is zeker polyrotan. Polyrotan is een kunststof die geen vocht opneemt en het dus snel weer droog is.

– het meubilair is uiterst comfortabel
– Lounge tuinmeubilair past perfect bij de trend van de tijd, omdat het een comfortabel liggen en zitten mogelijk maakt;
– het is zeer modern en geeft een exclusieve sfeer in de tuin;
– je kunt er een aperitiefje nemen, gezellig wat genieten van de zon en je tuin of een beetje rusten tussen het tuinwerk door.

De wens om het comfort van het leven in de buitenlucht te brengen is waarschijnlijk de drijvende kracht achter de aankoop van elk loungemeubel. Want of het nu gaat om milde zomeravonden of koele herfstdagen, met de juiste meubels wordt je tuin een verlengde woonkamer. Want zodra het weer het toelaat, willen we allemaal zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengen. Dit is de beste plek om te ontspannen, tot rust te komen.

Hout is waarschijnlijk de klassieker in de meubelbouw van o.a. loungesets. Houten meubilair straalt altijd een hoge waarde uit en past ideaal op het terras of balkon, omdat het materiaal zelf een verbinding met de natuur creëert. Houten meubelen zijn ook robuust en kunnen ook door leken worden gerepareerd. Een eenvoudige schuurbeurt laat de meubels er weer als nieuw uitzien.

Aluminium wordt vooral gekenmerkt door zijn lage gewicht en zijn weerstand tegen roest. Dit maakt het weersbestendig en uiterst eenvoudig te reinigen. Een vochtige doek met een beetje afwasmiddel is meestal alles wat nodig is om aluminium tuinmeubelen te reinigen. Voorzien van waterbestendige kussens zijn ze een streling voor het oog in je tuin. Hout en aluminium of staal worden ook vaak gecombineerd voor het ontwerpen van loungesets.

Voor meer info : http://www.suns-tuinmeubelen.nl/loungeset