Looks 4 you
Image default
Toerisme

ZONNIG STRAND BULGARIJE

Sunny Beach Bulgarije is het grootste resort. Het ligt 40 km van Burgas en 90 km van Varna, in een halvemaanvormige baai tussen de stad Nessebar en de badplaats St. Vlas. Met talloze hotels, talloze restaurants, winkels en handige infrastructuur kan het Sunny Beach-resort honderden duizenden toeristen huisvesten.

Sunny Beach Hotels

Het klimaat is hier in de zomer warm en er is veel zon. De stranden zijn meer dan 10 km lang en op sommige plaatsen meer dan 60 meter breed. Fijn zand, natuurlijke zandduinen en gladde zeebodem trekken honderdduizenden toeristen van over de hele wereld aan. Sunny Beach Beach is de winnaar van de Blauwe Vlag in 2011 – met onderscheiding voor een schoon milieu.

De mogelijkheden voor accommodatie in het complex zijn zeer divers – er zijn luxe vijfsterrencomplexen, verschillende categorieën hotels, villa’s, pensions, appartementen. Er zijn honderden restaurants en uitgaansgelegenheden in het resort, met een verscheidenheid aan Bulgaarse en internationale gerechten.

Sunny Beach clubs en disco’s zijn beroemd over de hele wereld. Vaak komen hier populaire dj’s van over de hele wereld, wat natuurlijk veel jonge mensen trekt.

Sunny Beach biedt een breed scala aan entertainment voor toeristen, een verscheidenheid aan attracties – watersporten, surfen, beachvolleybal, waterparken, bowlen, diverse voorzieningen voor kinderen.

Actie Aquapark

Het resort is ook een van de grootste complexen van het land geworden en biedt uitstekende faciliteiten voor conferenties en zakenreizen. Grote hotels zijn uitgerust met grote vergaderzalen en alle voorzieningen Svetoy Vlas Hotels – Sunny Beach BulgarijeNesebar ligt vlakbij, opgenomen in de lijst van talrijke culturele monumenten en een UNESCO-lijst van cultureel erfgoed. De naburige badplaats Sveti Vlas heeft de grootste jachthaven aan de Bulgaarse Zwarte Zeekust.

goedkope vakantie

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html