Looks 4 you
Image default
Mode en Kleding

Waarom dragen mensen Crocs?

De eerste keer dat mensen op straat Crocs gingen dragen, vroegen anderen zich af wat de rubberen klompen waren. Een ding is zeker, mensen waren niet al te enthousiast om een paar Crocs te krijgen, alleen al door het uiterlijk van de eerste paar ontwerpen. Pas toen mensen spraken over Crocs als de meest comfortabele schoenen die ze ooit hebben gehad, werd er aandacht aan besteed.

Crocs waren oorspronkelijk ontworpen als bootschoenen. Het materiaal maakte ze gemakkelijk te drogen en de zolen waren slipvrij, waardoor ze perfect geschikt waren om op het dek te werken. Ze kregen meteen een bijna cult-achtige aanhang bij chef-koks en ziekenhuismedewerkers. De Crocs lieten ze meer dan acht uur op hun voeten staan zonder al te veel spanning en pijn aan hun voeten, enkels en benen te ondervinden. Al snel begonnen mensen ze op straat te dragen. Met Crocs die elk seizoen nieuwe ontwerpen uitbrengen, is Crocs nu een wereldwijd succes geworden.

Zacht en comfortabel

De belangrijkste reden waarom mensen ze kopen is dat ze zacht en comfortabel zijn. Gemaakt van eigen materiaal, Croslite genaamd, vormt Crocs zich naar de vorm van je voeten voor een aangepaste pasvorm. Ze zijn niet zo kussens dat je je onstabiel voelt tijdens het lopen, maar ze zijn zeer licht van gewicht. Het voetbed is orthopedisch en heeft circulatieknopen die de bloedsomloop stimuleren.

Antislipzolen

De tweede belangrijke reden waarom mensen zoals Crocs zoiets hebben, is dat ze niet-markerende en slipvrije zolen hebben. De antislipzolen maken ze het perfecte schoeisel voor degenen die altijd lang op de been zijn en altijd rondrennen. Ze zijn ook zeer geschikt om mee te varen, te zwemmen en voor gebruik binnenshuis, waar de vloeren glad kunnen zijn.

Vind zelf ook de leukste Crocs tegen de laagste prijzen in de Crocs sale van The Little Green Bag.