Looks 4 you
Image default
Aanbiedingen

Bestel een SMIPACK verpakkingsmachine bij deze specialist

De specialisten van DEMCA zijn al meer dan 30 jaar actief als leverancier van verpakkingsmachines, van onder andere SMIPACK. Veel grote Nederlandse bedrijven maken gebruik van de machines van DEMCA. Zij verkopen namelijk honderden verschillende verpakkingsmachines. Hierdoor hebben zij voor ieder bedrijf een passende verpakkingsmachine in huis. Daarnaast verkopen zij niet alleen de complete machines van SMIPACK, maar ook materiaal om de machines draaiende te houden. Denk hierbij aan vervangende onderdelen. Ook verkopen zij andere soorten machines, zoals sleeve-machines, krimp-kapmachines, sealmachines en inpakmachines. Alle soorten machines om uw producten veilig in te pakken vindt u bij DEMCA. U bent er ook zeker van dat u de nieuwste machines en technologieën in huis haalt. Deze specialist is namelijk zelf ook geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen in de verpakkingswereld.

De verpakkingsmachines van SMIPACK zijn de beste ter wereld

Bent u op zoek naar een verpakkingsmachine? Dan zijn de machines van SMIPACK de juiste keuze. Dit is namelijk de meest betrouwbare machine op de markt. DEMCA heeft een ruim assortiment aan machines van SMIPACK. Voorbeelden hiervan zijn bundelpakkers, tray-verpakkers, folieverpakkers, zakkenverpakkers en flessenvullers. De folieverpakkers zijn bijvoorbeeld inzetbaar voor het sealen van producten of producten automatisch gesloten verpakken. Uw producten in folie verpakken was nog nooit zo makkelijk want de machines van SMIPACK staan bekend om het hoge gebruiksgemak en de brede inzetbaarheid. Hierdoor verloopt het inpakproces kostenefficiënt. Een investering in de folieverpakkers van deze specialist is altijd een goede keuze. Hetzelfde geldt voor de kartonverpakkers van SMIPACK. Deze verwerken producten van verschillende maten en diverse materialen op efficiënte en snelle wijze. Doordat dit zo snel gebeurt, bespaart u kosten op het inpakproces. Dit is de belofte van DEMCA.

Neem contact op met deze expert

Bent u geïnteresseerd in de machines van deze expert? Bezoek dan hun website of maak een afspraak om de machines te bekijken in hun showroom. Ze ontvangen u graag en praten vol enthousiasme over de verschillende mogelijkheden voor uw inpakproces. Neem contact met ze op!

https://demca.nl/