Looks 4 you
Image default
Kinderen

Dé trendy webshop voor huwelijkskaarten en trouwkaarten

Trouwkaarten sturen? Denk aan de attentie!

Op zoek naar een partner die je helemaal kan ontzorgen met wenskaarten drukken en versturen? Maak kennis dan Kaartcollectie.nl , dé leukste wenskaarten webshop van Nederland. Lees hoe wij jou kunnen helpen!

Geen trouwfeest is compleet zonder bedankkaart als kleine attentie voor de genodigden op deze speciale dag. Geef een originele touch aan je huwelijksbedankjes en laat de kaarten bijvoorbeeld bedrukken met de mooiste foto van jullie trouwdag. Traditioneel, modern, stijlvol of humoristisch? Bij ons vind je ongetwijfeld de perfecte receptiekaart of bedankkaart die volledig voldoet aan jullie verwachtingen. En omdat wij beschikken over een eigen drukkerij kunnen we snel en last minute het drukwerk regelen en zelfs brengen op locatie. Geen huwelijk zo geslaagd als die met de service van Kaartcollectie.nl!

De webshop met de laatste trends in huwelijkskaarten en tafelkaartjes

Bij Kaartcollectie zijn we gek op wenskaarten en daarom volgen we steeds de laatste trends, dus met een eigentijdse menukaart uit onze collectie zal je je genodigden zeker aangenaam verrassen. In ons aanbod vind je zowel traditionele menukaarten als trendy en strakke creaties. Maak je feesttafel compleet met de bijpassende tafelkaartjes. Niet alleen super leuk, maar ook heel chique! Een prachtige binnenkomst dus voor al je gasten, waar ze nog lang over zullen napraten. Kortom, bij kaartcollectie vind je zeker wat je zoekt.

Vergeet je sluitzegels voor je geboortekaartjes niet

Weleens gehoord van sluitzegels? Deze leuke gekleurde zegels zijn er voor bij je geboortekaartjes en geven de kaartje een mooie finishing touch. Leuk feitje, wist je namelijk dat Nederlanders gemiddeld 75 geboortekaartjes versturen? Dat maakt enveloppen plakken een behoorlijke klus. Met deze mooie ontwerpen los je dit op een leuke en snelle manier op. En het ziet er ook nog eens erg mooi uit!

Kraamborrel of kraamfeest organiseren? Waarom niet!

Hiep, Hoera! De baby is geboren en gezond op de wereld terecht gekomen. Natuurlijk wil je iedereen de kans geven je zoon of dochter te zien. Wat tegenwoordig helemaal hip is, is het organiseren van een kraamborrel of kraamfeest. In onze webshop vind je overzichtelijk alle uitnodigingen die speciaal ontworpen zijn voor een kraamfeest. Lekker makkelijk en direct thuis te regelen via je mobiel of tablet!

Waarom kiezen voor Kaartcollectie.nl? Bij Kaartcollectie.nl profiteer je altijd van gratis verzending in Nederland en gratis digitale drukproef. Ook sturen wij altijd mooie bijpassende enveloppen bij iedere bestelling en is het mogelijk de kaartjes ook gewoon op te halen bij ons in de drukkerij. We kunnen tevens bijzondere druktechnieken, zoals preegdruk en reliëfdrukwerk toepassen op wenskaarten.

Voor meer info : https://www.kaartcollectie.nl/