Looks 4 you
Image default
Dienstverlening

Maak kennis met narrowcasting software

Op elk gewenst moment informatie laten zien? Dat kan met narrowcasting software van InfoScreens. Het geheim achter deze manier van informatie delen, is de PADS4 software. Dankzij deze software kan elke vorm van content worden ontworpen. Hierdoor heeft u veel vrijheid en bepaalt u zelf wanneer u welke content laat zien. Ook ideaal voor een presentatie of een korte video. Is de content ontworpen? Aan u de keuze of u de informatie op een aantal schermen of meer dan duizend schermen wilt laten zien. Het is allemaal mogelijk dankzij narrowcasting software van de specialist. En heeft u nog geen ervaring met deze software? Geen probleem. Het systeem is geschikt voor beginners tot ervaren personen.

Hoe gaat u gebruikmaken van narrowcasting software?

Nu u een beeld heeft gekregen van narrowcasting software, is de specialist benieuwd naar uw project. Wilt u de reserveringen op een scherm laten zien? Of kiest u voor bewegwijzering? Kom eens langs bij InfoScreens in Spijkenisse en maak uw wensen kenbaar. Het team vertaalt uw wensen graag naar een prachtig eindproduct. Kiest u voor narrowcasting software? Van ontwerp tot installatie, u kunt rekenen op vakmanschap, jaren ervaring en passie voor het vak. Oftewel, u ontvangt de narrowcasting software waar u lang plezier van heeft. Plan vandaag nog een afspraak in bij deze specialist en laat u verrassen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Help uw bezoekers door te kiezen voor narrowcasting software

U heeft het zelf vast weleens meegemaakt. U loopt voor de eerste keer ergens binnen en u heeft geen idee welke kant u op moet lopen. Nergens staan er bordjes of pijlen. Hierdoor komt u met veel frustratie en stress op de plaats van bestemming aan. Dat wilt u uw bezoekers niet aan doen, toch? Hang daarom schermen op waar de nodige informatie duidelijk vermeld wordt. Hierdoor vinden uw bezoekers in één keer de weg naar de juiste ruimte. Wilt u extra informatie op de schermen vermelden, zoals de naam van de bezoeker en het nummer van de kamer? Ook dat is mogelijk dankzij narrowcasting software.